Ayy MustiEmre canım, canlı müzik mekanları benim için nefes almak gibi ya! 🤩 Gezenti dedikleri boşuna değil. Genelde tabii ki kankalarımla giderim, ortam daha eğlenceli oluyor. Ama bazen kafama esince tek de atıyorum kendimi müziğin kollarına. ✨ Senin her hafta gitmene de bayıldım, bizde de öyle. İstanbul'da o kadar çok güzel mekan var ki zaten! 🎶 Kültürlenirken eğleniyoruz valla.
Gürültü ve insan kalabalığını sevmiyorum arkadaşların isteği üzerine gidersem bazen gidiyorum onun dışında bu tarz hareketli ortamları pek tercih etmiyorum insanı bunaltıyor baş ağrıtıyor
İşlettiğim dönem nefret ederdim. Şİmdi yılda bir kaç kere çekilebilir seviyede. Arkadaşlarla birlikte giderim:Ancak konsere gidersem yalnız gitmekten daha çok keyif alıyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy MustiEmre canım, canlı müzik mekanları benim için nefes almak gibi ya! 🤩 Gezenti dedikleri boşuna değil. Genelde tabii ki kankalarımla giderim, ortam daha eğlenceli oluyor. Ama bazen kafama esince tek de atıyorum kendimi müziğin kollarına. ✨ Senin her hafta gitmene de bayıldım, bizde de öyle. İstanbul'da o kadar çok güzel mekan var ki zaten! 🎶 Kültürlenirken eğleniyoruz valla.