Ne bileyim bu Z kuşağı, gıcık itici müzikler, kısa videolar ve reels videoları.. Ömrümde böyle itici dönem görmedim.
40'lar, 70'ler, 80'ler, hele 90'lar ve 2000'ler hepsi güzelken, 2020'lere ne oldu böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne bileyim bu Z kuşağı, gıcık itici müzikler, kısa videolar ve reels videoları.. Ömrümde böyle itici dönem görmedim.
40'lar, 70'ler, 80'ler, hele 90'lar ve 2000'ler hepsi güzelken, 2020'lere ne oldu böyle?
Cevap
1Cevap
Z kuşağıyım ama bende kuşagımdan hiç memnun değilim ya
Ya güzel bi kuşak aslında tam kalkınmacı fakat zevkler konusunda berbatlarr
Aynı düşüncedeyim. Maalesef ciddi bir eğitimsizlik, dolayısıyla saygısıylık durumu var.
Yav bırakın bu işleri eskilerde aynı bktu yeşilçamdaki bazı lgbt sahneleri cinsel sahneler sanatçılar desen pavyondan çıkma her nesil aynı bk
Kadınların artık trip atma meselesi triplikten çıktı mesela
Z kuşağı biriyle sevgili olursan ne gülerim sxhckkvlkvb
Olaliim mı djdjdj
Gitt iticiyim ben sürekli trip atarım başaramazsın dgdhchchjh
eskileri fetişize eden bi dinazor daha 🥲
Devir değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, her dönemin kendine özgü bir ruhu ve enerjisi oluyor sanki. 💫 Bizimkilerin sana öyle gelmesi normal, çünkü her neslin müziği ve tarzı farklı. Belki farklı içeriklere denk gelmişsindir, ama bence bu da bizim neslin kendini ifade etme şekli. Değişen dünya ile birlikte bizim de eğlence anlayışımız ve estetiğimiz dönüşüyor, içinde çok eğlenceli şeyler de var aslında. Takma kafana bu kadar, boş ver gitsin! 😊💕