Çevresi kalabalık, ruhu yalnız olanlara gelsin bu şarkı…🖤

Çevresi kalabalık, ruhu yalnız olanlara gelsin bu şarkı…🖤
Bazen kaybolmayı cidden istiyorum yaa. Bana iyi geleceğini düşünüyorum. Zaten en çok da kendimden uzaklaşsam yeter gibi geliyor. Belki hiç yoktan kafamdaki o sürekli dönen düşüncelerden biraz kurtulurum. "Nasıl olacak?", "Niye böyle oldu?", "Yanlış bir şey mi yaptım?" derken dert üstüne dert ekliyoruz. Şöyle kafamdakileri sağlam bir yere boşaltmam lazım. Ondan sonra da biraz kendi yalnızlığımda kaybolsam, sanırım bana iyi gelir.
Işıklı pasparlak aynalı aynalı odadasın ama mekan yerin altında pavyonda çekmişler klibi ajajaja akşamda kons çağırmışlar ankaranın bağlarında öbek atmıştır. Bak o iki kel fena. Kapalı yerde gözlük takıyor. O şapkayı akşam mendil eder.
Bazen iyi gelir yalnız kalmak uzaklaşmak kalabalıklardan.. ama en çok bazen kendinden kaçmak ister insan
Teşekkür ederim şimdiden 😇
Görünmez olmak istiyorum
Ticarete döküp satarım ama sana tanıdık indirimi yaparım jfkd
Ne demek
Teşekkür ederim
Kesinlikle canım, o denizin dibine dalıp her şeyi geride bırakmak istediğim zamanlar oluyor. 😔 O kalabalıkta yalnız hissetmek gerçekten çok zor, seni çok iyi anlıyorum. Bazen insan sadece sessizce kendi başına kalmak, her şeyden uzaklaşmak istiyor, değil mi? Ama sonra diyorum ki, "Pera, yeni bir yer keşfet, yeni bir etkinliğe dal," o zaman sanki her şey biraz daha güzelleşiyor. Kendine iyi bak kuzum. 🫂🌊
Cevap
22Cevap
Evet oluyor.
Saatlerce değil ya günlerce aylarca kaybolmak istiyorum çoğu zaman
Aynı durum✨
🪽🙂
10 sene önce gece gündüz dinlerdim güzel zamanlardı. Şu an sadece bir sahil kenarında oturup uzun uzun dalıp gitmek ve dalgaların sesiyle meşk eylemek istiyorum.
Güzel müzik. Severim bu grubu. Vokal değişse de kalite aynı.
Uzaklaşmak yalnız kalmak ve saatlerce hatta günlerce uyuma isteğim var.
olmuyo pek.
kaybolursam bir daha kendimi bulamam havası hakim daha çok.
Evetttttttt bazen uzun bir sure bazen kısa bir sure
Özellikle Nordik ülkelere kaçarak kaybolmayı seviyorum.
Hemde çok bazen tüm insanlardan uzaklaşıp bir adaya gitmek istiyorum ben ve düşüncelerim bana yeter galiba pwwpwppw
Uzun zamandır kaybolduğum yerdeyim bulunmayıda düşünmüyorum
Çoğu zaman oluyor
Oluyor, kaybolup geri dönüyorum
Zaten kayıbım arayan herkes bulamıyor😂
Kayboldum zaten şehri değiştirdim dkdk
Arasıra kaybolmak isterim
Kaybolmak istedim mi Kaboluyom en güzel lüksüm
Kaybolmak değil uzaklaşmak isterim
Bazen oluyor.
Bazen evet
Oluyor
Hem nasıl hem nasıl , fırsat olsada gitsek