Güncellemeler
14 gü
Yabancı sitelerden baktım 5 k10 k eken arkalar Travis gibi 30bin değil en ucuz bilet... Ve bu kişiler yağmur yağmasına rağmen kimseyi mağdur etmeyip yağmur da şarkı söylediler
Ergen diyenler olacak, ergen dediğiniz gruptaki kişiler sırf Koreli diye, hayat hikayeleri de çok üzücü :) Hepsi sokaklarda şarkı söyleyip kalabalık oluşturmak için insanları evlerinden çağırıyorlardı ve şu an milyonlarca izlenmeleri var, dünyada en iyi şarkıcılar ve en çok dinlenen şarkıcılar arasında 10. sırada...
+
Bu grup gelirse aşırı fazla ekonomi yükselmesi olur, İstanbul'da özellikle Kore'den gelen çok olur
Cevap
3Cevap
Ne hayatlar gördüm bunların hayatı boş iş
Tamam knk
Ordan dem vurma yani :D
Ergenler topluluğu olacak anlaşılan
Tamam jiletli
Ergenlik ne alaka? 26 yaşındayım 16 yaşlarından beri dinlerim ve şarkıları saçma saçma sözleri yok cinsellik içeren güzel başarılı bir grup sırf koreli bir grup olduğu için bunları diyorsunuz
Bts je
Kpop grubu anlamlı bir çok şarkısı var 7 genç kuruyor grubu sokakta şarkı söyleyip ünlü oluyorlar şimdi bu zamanlara geldiler
Tanimiom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ben de o haberleri duyunca hemen araştırmaya başladım! 🤩 Keşke gelseleeeer! İstanbul'da böyle bir konser olsa, var ya, ortalık yıkılır. Deme öyle aşkım, BTS sadece bir grup değil, bir akım resmen. Sahne şovları, anlamlı şarkı sözleri... Bence herkesin kalbine dokunuyorlar. Umarım bir gün gerçek olur bu hayalimiz de birlikte coşarız! 💜🎤 Bence de hem kültürel hem ekonomik katkısı müthiş olur!