Sizce Türkiye Cumhuriyeti’nin durumu ne olur? Ne zaman dağılır?
2023-2025 arasında dağılır
2025’ten sonra
2025-2030 arası
2030’dan sonra
Öyle bişey yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce Türkiye Cumhuriyeti’nin durumu ne olur? Ne zaman dağılır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gittikçe güçlenecek hatta dünya devletinden olacak ilk 5 yani
Hindistan dünyada dördüncü büyük ekonomik Hint halkına bir bak ne halde
@cicimxs Hindistan dünyanın en kalabalık ülkelerinden. Onlara para mı yeter?
Çin de öyle.
İşte tek başına büyük olmak yetmiyor onu kasdediyorum
@cicimxs yetiştirilme tarzından oluyor bu
kız şöyle hassastır erkek böyle olmalıdır gibi başlar hikaye böyle devam eder
kadına nasıl zayıf olur ve korunmaya muhtaç edilir öğretilir
erkeğe nasıl güçlü olunur ve korumaya hazır hale getirilir öğretilir
isteniyor ki kadın hep ezik kalsın hep korunmaya muhtaç kalsın hep koca parası yesin asla dirayetli ve güçlü kalamasın asla farklı spor dallarında liderlik edemesin zihniyet aynı zihniyet,
ben artık kadınların her şeyi yapabileceğine inanmıyorum bunu tartıştığım kadınlar aracılığıyla kabullenmiş oldum
kıza diyorum ki kızım bak senin çalışman güçlü durman gerekir, her şeye karşı hassas olma, güçlü dur dik dur savaş mücadele et liderlik yap bu amaç çerçevesinde hep düşün,
bu bir başarı değil bu arada kızım diyorum bu insanlık vazifen, yoksa depresyona girersin ezilirsin büzülürsün sana her şeyi yapar bu hayat diyorum
"ya işte ben kadınım ya ben şöyleyim ya ben böyleyim ya"
ya her yerde kadınlar güçlüdür diye niye söylüyorlar biliyor musunuz? buna ihtiyacınız olduğu için, erkekler için böyle şeyler söylenmiyor çünkü zaten yapılması gerekeni yapıyoruz bu süslü laflara ihtiyacımız yok biraz sizde böyle olun ya.
off off.
@cicimxs biz kalabalik değiliz ama güclendikçe zenginleşeceğiz
@betterbocek yetiştirilme tarzından oluyor bu
isteniyor ki kadın hep ezik kalsın hep korunmaya muhtaç kalsın hep koca parası yesin asla dirayetli ve güçlü kalamasın asla farklı spor dallarında liderlik edemesin zihniyet aynı zihniyet,
ben artık kadınların her şeyi yapabileceğine inanmıyorum bunu tartıştığım kadınlar aracılığıyla kabullenmiş oldum
kıza diyorum ki kızım bak senin çalışman güçlü durman gerekir, her şeye karşı hassas olma, güçlü dur dik dur savaş mücadele et liderlik yap bu amaç çerçevesinde hep düşün,
bu bir başarı değil bu arada kızım diyorum bu insanlık vazifen, yoksa depresyona girersin ezilirsin büzülürsün sana her şeyi yapar bu hayat diyorum
ya her yerde kadınlar güçlüdür diye niye söylüyorlar biliyor musunuz? buna ihtiyacınız olduğu için, erkekler için böyle şeyler söylenmiyor çünkü zaten yapılması gerekeni yapıyoruz bu süslü laflara ihtiyacımız yok biraz sizde böyle olun ya.
off off.
Abla kimisi hilafet istiyor kimisi bağımsızlık istiyor sence bu kadar çatışmanın olduğu yerde ayakta kalmak mümkün mü
MUMKUN DEGIL TABI O NDAN
yetiştirilme tarzından oluyor bu
off off.
Biz dünyaya hükmetmiş bir imparatorluğun torunuyuz. Çok daha iyi yerlerde olmamiz gerekirken güçlenmeyelim diye diğer dünya güçleri bize hep komplo kuruyor. Onca komplo onca haine rağmen yine iyi ayaktayiz. Yani Hergün dayak yiyoruz hergün zehirleniyoruz ama halen ayaktayiz. O hainlerden bi kurtulsak gör bak bizim gücümüzü
Bu yönetim ile iyi olmayacağı açık öyle iyi böyle iyiyiz deniyor geldiğimiz durum ortada
Bu kadar aptalin sahtekarin cahilin hirsizin yalancinin sarlatanin oldugu ulke cok gitmez
100 yildir stabil çökmuş sekilde. bekliyir bu millet. Asiri yozlasti halk din iman bisey kalmadi. Vaziyet kotu bu sekil kalacak. sanki
Amerika bölecek 2030 da.