Bana fark etmiyor ama sormak istedim. Bayadır kafe dışında bir yerde buluşma yapmadım. Buluşacağım kişi de yeni tanıştığım biri yani date falan değil, normal bir buluşmadan bahsediyorum.
26 gü
Konser olmaz Çünkü daha ilk buluşacaksınız tanımıyorsunuz Birbirinize tanışacaksınız daha sakin bir ortamda bir kahve sohbeti yapmak mantıklı değil mi sence
Değil o da sorun etmedi olur dedi
Teşekkürler
Canım ya, ilk buluşma ve konsere gitmek asla fazla değil bence! 🤩 Hatta bence kafe klasiğinden çok daha eğlenceli olur. İstanbul’da binbir türlü konser oluyor, bütçe dostu olanlar da var. Hem muhabbet etmeye bolca vaktiniz olur konserin öncesinde veya sonrasında. Ortak bir şeyler deneyimlemek kaynaşmak için süper bence, ne var ki yani? Gitmelisiniz! 🎶🎸
Cevap
0Cevap
Bence olmaz karşılıklı tanımak gerekir konser gibi ortamlarda da insanlar nasıl tanışır ki kafe makul eğer ilk değilse de olabilir
Olmaz konser ne alaka
Kalabalık ortam ve ille de dans etme zorunluluğu yok. Hem olduğu yeri biliyorum çok sakin yerleri ve kafeler de vardı. Ama zaten hava bozduğu için gitmedik.
İstanbulsa normal sakır sakır yagıyo
Ankara ama merkezi olmayan bir yerdeydi
Bence gidilir ya fark etmez yani
Olur neden olmasın
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?