ben daha çok müze, saray gezeriz yemek yeriz parkta otururuz tarzında bi şey düşünüyordum o da can bonomo nun konserine gidelim mi sahne enerjisi çok güzel eğleniriz dedi bugun ama sıkıntı şu ki sonuçta ilk defa buluşucaz ve ben biraz çekingen bi insanım, birilerine alışmam lazım samimi olabilmem için ve çocuk eğlenceli biri onun yanında utanıp sap gibi kalmak istemiyorum. konsere gidip eğlenememekten korkuyorum. napmalıyız? ( 2 yıldır en yakın arkadaşım ama hiç buluşmadık)
Yakın arkadaşla ilk buluşmada konser uygun olur mu?
Olur, olur. Gönül isteyince her şey olur. :) Kanımca, kabul edecektir.
Ama sende öyle korkak ceylan gibi durma, tadına var her şeyin, konserde fikrini sor, birlikte biliyorsanız şarkının sözlerini söyleyin.
Yemek yiyeceğiz dedin bak, ne hoş. Eğer restorana giderseniz hesabı paylaşmayı öner, kabul ederse bi' 10 lira fazlasını sen ver (sonra da o öyle yapar).
Yaparsın sen. Ama bu dediklerimi unutma.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yemeği ben ısmarlarım zaten buluşursak çünkü ilk ben konusunu açtım o da tatlıları ve kahveyi ben ısmarlarım demişti, para sıkıntı değil de utangaçlığım nasıl geçicekk
Diyorum ya, tadına var. Birazcık da olsa zorla kendini, bir şeyin ritmine ayak uydurmak gibi.
Konuşmaların bile bir ritmi vardır, müzik gibi. Sadece o ritmi yakalayıp, "düet" yapar gibi "seçtiğiniz şarkıyı, müziği" (konuyu) ilerletmeniz gerek :)