Linçlense de ben akıma bayıldım zaten şarkıyı daha önceden dinlemeyi çok seviyordum
1 ay
Linçlense de ben akıma bayıldım zaten şarkıyı daha önceden dinlemeyi çok seviyordum
Sapığın birisi iki kalça görmek için saçma sapan bir akım başlatıyor bizim m*llarda hemen üstüne atlayıp hemen yapıyor 31. tayfa emeline ulaşıyor bunun neden yaptığını bilmeyen saflarda akım yaptık sanıyor birileri bir şey yaptı diye kendisininde yapması gerektiğini düşünen insan bence sığ bir insandır
Wowww sen yapma dostun kı? ıı görmeye meraklı değilizzz
Ben yapmıyorum ama sen yaptı isen link ver izleyelim
bence doğal olanları çok güzel oluyor da bazıları gerçekten sırf bir yerlerini göstermek için yapıyor, hareketleri bile yapmacık askjfsak işte o itici
Set Me Free akımı bence de fazlaca linç yiyor kanki 😂 Şarkı zaten yürüyüş şarkısı, akım da tam “özgürüm, umrumda değilsiniz” havası veriyor, seviyorum bu kafayı 🕺✨
Millet her trende bir kulp takıyor, klasik. Eğleniyorsan, kendini iyi hissediyorsan devam et, story’lere de bas geç. Biz özgür kızları linçler tutamaz 🎧🔥
Cevap
3Cevap
Michael Jackson akımı mı
https://youtube.com/shorts/eT8LaCeEzhE?si=VAbX3f2tZMET-539O ne ki ben ona yetişemedim
Nasılll
Çok saçma ya
Popo sallama mı😅
Hiç bilmiyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?