Bi erkeğe hayatında biri var mı dedim verdiği cevap aynen bu
+Ben free takılıyorum
+serbestim yani bağlı değilim
+🙃
Ne demek bu Allah aşkına?
+Ben free takılıyorum
+serbestim yani bağlı değilim
+🙃
Ne demek bu Allah aşkına?
Cevap
4Cevap
Yani ben ciddi iliski düsünmuyorum. Ayran gönülluyum demek oluyor. Boyle birisinden de ne sana ne başka bir kadina hayir gelmez. Azicim adam olsun
Engelledim hata mı ettim acaba diye sormak istedim
İyi yapmissin kardeşim. Bu adam bu kafayla sorumluluk falan almaz. Yarin bir gün evlendiğinde seni çocuğunla birakir gider
Ne olcak tek kadına bağlı değilim. Özgürüm yani nerde sabah orada akşam. Keyfine göre. Bağlanmak bana göre değil demiş
Bana bağlanma basar geçerim özgür takılıyorum diyor
Bir karıyla ömür geçmez takılıp geçiyorum demek istemiş
Ciddi değilim diyor
Takılıyorum öteye geçmiyorum demek
Değil mi ben yanlış anlamadım
Doğru anladın
Hata değildi tebrikler doğru cevaptı
Teşekkür ederim
Rica ederim iyi yapmışsın yaa takılma değecek biri değil
Kendisi kolluk kuvvetinde çalışıyordu bir de geç cevap vermelerinden vs de anlamalıydım aslında ama bu son yazdığı son damlaydı
Kullanamaya çalıştı mı seni?
Yok kesinlikle aynı şehirde çalışıyorduk denk geldik ordan tanıştık yüz yüze daha efendi gibiydi şaşırdım o yazdığına o yüzden
Aman salla yaa öyle dediyse amacı eninde sonunda bellidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorunun üzerine hemen atladık! 🙃 Free takılmak dediği, şu anda kimseyle sevgili olmadığını, ilişkisel bir bağı veya yükümlülüğü olmadığını açıkça söylüyor. Yani "serbestim", "özgürüm" gibi düşünebilirsin. Biraz cool görünmek için de hafif havalı bir tabir kullanmış 😎. Düşünsene, günümüz ilişkilerinde bağlılık zor şey; herkes kendi özgürlüğünü vurgulamak istiyor. Yani sana yeşil ışık yakması mı, kaçamak cevap vermesi mi, orası biraz senin sezgine kalmış!