Güneşli havada, şemsiyenin altında piknik yapmayı çok seviyorum. 🥰

Güneş gibisi yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güneşli havada, şemsiyenin altında piknik yapmayı çok seviyorum. 🥰

Güneş gibisi yok.
Çok severim. Eskiden bizimkilerin işi belli olmazdı. Babam öğlen saat 3 gibi gelirdi hadi pikniğe gidelim derdi ve giderdik. Çocukken yine mahallede çocuklar ile evlerden bir şeyler getirirdik ve yeşillikte oturup yerdik. Değişik bir havası olurdu. Şimdi yine fırsat buldukça evden saklama kaplarına bir şeyler koyuyoruz ve gidiyoruz bir yerlere. Açık hava iyi oluyor. İnsana iyi geliyor.
Ben de çok severim 😄 Hele doğanın içinde mangal yapmanın, semaverde çay içmenin huzuru bambaşka oluyor. Şehir kalabalığından uzaklaşıp kuş sesleriyle oturmak insanın psikolojisini gerçekten dinlendiriyor. Bir de hafif esen hava, yeşillik ve güzel sohbet varsa tadından yenmiyor.
Ben pikniğin yemek yemekten çok, kafa dinlemek ve anı biriktirmek demek olduğunu düşünüyorum. Özellikle gün batımına doğru semaver çayı inanılmaz keyifli oluyor 😊
Hocam Piknik de güzel tabii, özellikle sakin bir doğada. Fakat genelde ruh halime göre yer seçerim. Çoğu zaman gezmeyi, keşfetmeyi daha çok severim. Antik kalıntıları, gizemli ve tarihi yerleri, bir de denizi... Sırf macerası için gömü aradığım bile oldu. O anlarda insan kendini tarihin içinde hissediyor. Sizin sevdiğiniz gibi şemsiye altında huzurlu bir güneşlenme de keyiflidir elbette, fakat Alerjim güneşe müsaade etmiyor.
Piknik yapmayı seviyorum. Ancak kimsenin olmadığı bakir bir yerde, havasının, suyunun temiz olduğu , hiç bir insan elinin değmediği, dere veya şelale vb. doğası bozulmamış etrafında envai çeşit meyva ağacının olduğu çiçeklerle bezenmiş bir toprak parçasını piknik yapabileceğim ideal bir ortam olarak ifade edebilirim.
Güneş varsa ben de varım kızım! 🧺🌞 Piknik benim için mini festival resmen, müzik açarım, kitap alırım, yanına kahve, biraz da atıştırmalık, değme keyfime. Özellikle İstanbul’da Maçka Parkı, Moda sahil falan tam pikniklik. Senin foto vibe’ı da tam Pinterest estetiği, bayıldım. 🎶📚✨
Cevap
45Cevap
Aaa sevilmez mi arkadaşlar ile mangal çekirdek kola
Ankara’yı bilenler bilir Atatürk’ün yaptırdığı Çubuk barajı vardır. Bugün orada piknikteydik
Teşekkür ederim
Evet
Evet çok severim özellikle aillmle gidince çok keyifli olur
Top oynamayı da çok severim.
Voleybol 🏐 güzel oluyor
Yazın bahçeye gidiyorum buz gibi Pınar akıyor. Her yer yeşillik ağaç. Böğürtlen ve nar ağaçları da var. Giderken yanınızda tavuk et patlıcan götürüp kebapta yapıyoruz çok güzel oluyor
severim en sevdiğim piknik yapmaktır sevgilim kaynanam görümcemle oh mis gibi piknik nefis
İstanbul'daki tüm parklara süt inekleri gibi yayılmış millet 🤪🤪🤪 onlardan biri bugün bendim
Hamak, top ve kafa dengi arkadaşlarla evet, severim
Çok severim tam benlik doğa içinde mangal olacak 😋
Az önce sahilde yaptım. Bugün İstanbul'da. hava harikaydı.
Severim. Piknik yaparken İsmet İnönünun sevdiği şarkıları dinlemeyi daha çok severim
Çok severim 🥰 illa mangal olmak zorunda değil. Çay-cekirdek, kahve-soda, meyve... Ya da sadece su ve kitap 🥰🥰🥰 bir de eğer yakında Çağlayan bir dere varsa harika 🥰
Severim ama stresli mangal yalan birileri olmayacak, ortamı geren..🙃
Evet severim kafa dinlemek için iyi oluyor
Güzel 👌🏻
Tabii ki severim birde mangal yakacaksın off
Yanında da yatma. 👌🏻
Ohh efsoo
hiç sevmem. bir kere yerde oturmayı sevmiyorum. öte taraftan doğa ile iç içe olmayı sevmem. kaliteli bir restoranda hizmet görmeyi tercih ederim
Eskisi kadar sevmiyorum. Onun yerine bi sandalye bi termos alıp saatler geçirmek daha iyi geliyor.
Severim. Toprak, ağaç, yaz günü. Bunlar çok güzel kelimeler 🤣
Piknik mangal bunlar güzel şeyler tabi bir de rakı olacak tadından yenmez
pikniği severim de çok uğraştırmaması gerek, eğlenmeye diye gidip yorulmak istemem aslkjf
Bayılırım hele arkadaşlarımla yapması bir hoş oluyor yanindada bir bira off efsane
Evet sevgiliyle başbaşa olursa güzel oluyor, piknik bahane sev-işmek şahane
Sevmiyorum bir sürü iş doldur boşalt bulaşık birde taşıması var kocaman sepet gereksiz geliyor
Evet bende severim mesela büyük bir ormanda
Çok keyifli oluyor birde kafa dengi insanlar varsa yanınızda ohh
Severim, bu aralar piknik modum var havalardan olsa gerek..
Piknikten ziyada daha uzun süreli kampları severim.
Birde deniz olursa şahane olur.
Hayatımda hiç pikniğe gidemedim piknik yapamadım ama çok isterdim
Evet çok eğlenceli terapi gibi
Evet severim artık yaz geldi ben hep gezmelerde :)
Kafa dengi insanlarla olursa severim.
Bizde Erdoğanın yaptırdığı millet bahçelerindeyiz harika fevkalade herkese tavsiye ediyorum peyzaj çok iyi
Tek sıkıcı olur
Çadır, deniz, kahvaltı, mangal, semaver ve müzik şahane arkadaş ortamı. Ben bayılırım.
4lü ise evet okeyde atarız zevkli olur 2vs2 voleybol maçı yapılır🤣
En son iki sene önce falan yaptık ailemle
Evet çok severim gelsin kelleler kebaplar
Severim
Pek sevmem
Şimdi eve geldim..
Evet severim
@uçankuşşş2 severiz dimi:)
Nasıl denk gelmiş ya bayılırızzzzz
aşırı severim.
Kocamla evet
Çok severim mangal severim bide 🤌🏻☺️