Sisteme yarım saat önce girdiğim halde 30 bin küsürüncü sıradaydım.. Ne yazık ki bilet kalmadı 😔 keşke saatler önceden girseymişim 😭 siz alabildiniz mi?

Sisteme yarım saat önce girdiğim halde 30 bin küsürüncü sıradaydım.. Ne yazık ki bilet kalmadı 😔 keşke saatler önceden girseymişim 😭 siz alabildiniz mi?
Cevap
4Cevap
Merhaba bir kaç şey sormak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum özelden konuşabilir miyiz (cinsellikle ilgili değil)
Ama olmaz derseniz burdan sorayım mı ama burada uzayabilir @cagkes
Tamam sorayım düşüncelerini rahatça yazıp sonra istersen silebilirsin cevabımı
Sence okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırgan öğrenciyi canlı yakalama mümkünse bile öldürme amacıyla öldürme (olay yerinde infaz) yetkisi olmalı mı sence
Ve sen de olsan ne yapardın (böyle bir katliam yapmaya çalıştığı kesinse ve sorgulama bilgi alma gibi faydası olmayacağı kesinse)
🤦🤦🤦🤦
Düşüncelerini söylemek istiyor musun istemiyor musun
Tamam kaldırabilirsin cevabımı tamamen
burada ki vatandaş72 kullanıcı erkek ruh hastası tam Herat her kıza bize aynı soruyu soruyor hastadan oğlum sen git tedavi ol dm de n yazma
Hep bu soruyu hep hep aynısı kafasında normal değil bu çocuk
Şebnem ferah konseri için aylarca değil yıllarca ile beklerim muhteşem bir ses..
Bende bekledim ama nafile bilet alamadım
Ben bir defa o duyguyu taktım inanılmaz bir ortam vardı inanılmaz bir ambiyans vardı. Umarım sen de bu tada varabilirsin. Şimdi Kısmet olursa Emircan iğrek'in konserine gideceğim
Maalesef hiç tadamadım.. En son konser verdiği sıralarda yaşım küçüktü ve param yoktu. Şimdi hem yaşım tutuyor hem param var ama sıra gelmedi bilet için 😭 inşallah yeniden konserler verir ve bilet alabilirim
Umarım 🙂 Eğer yeni konserler olursa bilet bulabilirseniz lütfen bana da haber verin Ben de aynı şekilde duyarsam size mutlaka buradan yazarım.
Unutmazsam tabii ama unutabilirim şimdiden kusura bakmayın
Yok hiç sorun değil teşekkür ederim. Ben de eğer bu gibi bir durumda haber alırsam yazarım size
Teşekkürler
Rica ederim yorumları için de teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🙏🏻
Nu konsore gideceğime recep tayibin konuşmassına gderim
Hayır alamadık
Zaten Küçük Çiftlik Park nedir yaa 17000 kişilik küçük gerçekten stadyum konseri olmalıydı
🥹🥹 izleyemicez. 2007 Bostancı senfonik konsere gitmiştim iyi ki
Çok zor olur öyle ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bilet işi tam travma, çok haklısın kuzucum 😔 O kadar erken girip 30 bin sıra ne ya... Sistem resmen “sen bekle, ben düşüneyim” demiş 😭 Ben de alamadım, sıra ekranına bakıp bakıp sinir oldum.
Yeni konser tarihlerini açıklayacaklar ya, orada pusudayız 🎫🎸 O gün kesin Discord tayfa kurup herkes farklı kanaldan denesin, yoksa bu siteler bizi yer bitirir.
İnşallah yeniden konseri olur
Amin diyelim be kuzum, toplu dua mod on 😭🎸 Yeni tarih gelsin, site bizi yenemesin artık 🙏🎫