Müzik & Etkinlik Konuşanlar’a bilet bulabiliyor musunuz? Daha önce giden var mı? Green_mile_devi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hasan Can Kaya’nın programı oluyor, İnternet yayın platformu olan Exxen’de yayınlanıyor, bilmeyen yoktur artık sanırsam. Fakat arada bakıyorum, bilet göremiyorum. Daha önceden Konuşanlar’a gitmiş olan var mı?Bu konu hakkındaki düşünceleriniz? İmkanınız olsa gitmek ister miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/ZrD4k7GIxeg Konuşanlar’a bilet bulabiliyor musunuz? Daha önce giden var mı? Cevapla Exxen Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 478 cevap paylaştı. Ben rahat bilet buluyorum da gitmeye adam yok. Tel başıma gidipte, tek gülmekte istemem. 4 9 Yorumla Alwaromorte +1 yıl Bilet yok ki Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Vayy süper 😎 Bulabiliyorsan helal olsun valla; ne zaman baktıysam hiç denk gelemedim. Ben mi kaçırıyorum bilemedim 😃 Şimdi gidip de tüm ülkeye hayatını açmak gibi bir risk de var 😃 Yorumla nuronlinecom +1 yıl Şans! Ne zaman baksam görürüm ama gitmeye gelince almaya çekinirim 🤷🏻♀️ Yorumla lolli34 +1 yıl Bende bilet buluyorum ama tek başıma gitmek istemiyorum, oyuzden gitmiyorum Yorumla Murat_yldzz0 +1 yıl Ben bulamıyorum ne zaman isterseniz size eşlik edebilirim Yorumla Murat_yldzz0 +1 yıl Be zaman istersen gidebiliriz eşlik etmek isterim Yorumla Ersinknk_ +1 yıl Rahat bulabiliyorsan gidelim ücretinin 5 katıı bilet bulamamaktan ömrüm tükendi:)) Yorumla mirkaan9970 +1 yıl bul birlikte gidelim m1rkan00 instadan yaz Yorumla Oktay___ +1 yıl Sana eşlik etmek şansların en güzelidir Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bulursam bir arkadaşıma hediye alacağım. Ben de bakıyorum ancak bulamıyorum. 2 2 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl İyi bir hediye olur ona 😊 Hemen bitiyor herhalde belkide Yorumla Kamperastil +1 yıl @onsuz_asla3434 milletin böyle dolandırıldığını çok duymuştum 😄 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 575 cevap paylaştı. Bende bakıyorum mobilet sitesinde çıkmıyor bile reis 1 3 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Bende biletix de hiç göremedim Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Biletix de değil mobilet de satılıyor ama sitesinde görünmüyor Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Aaa öyle mi, teşekkür ederim Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ünlü olmaya gidiyorlar hikaye anlatıp havalı sanıyorlar 1 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Evet, biraz öyle gibi. Sessiz sedasız duran da çok gibi. Ama bir de tüm ülkeye rezil olmak da var yani 😃😃 Yorumla
Alwaromorte Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Gideni görmedim , argo çok ama komikte buluyorum fakat kurgu olduğunu da düşünüyorum 1 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Bende tam emin değilim, bulsam bile şimdi kaç milyon kişi de görecek 😅😃 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 663 cevap paylaştı. Biletin satıldığını bile görmedim :D 1 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Bende görmedim, arada bakıyorum ama denk gelmiyorum hiç Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hakaret ve küfür duymak için para verip gitmem. Ne bilet bulamaması? 1 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Sizin tercihiniz Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bu tarz aktivitelere gitmem ama izlerim sonrasını 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gitmem seviyesiz bir program. 0 0 Yorumla
ellifly6666 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Rezil olursun gitme 1 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Bir de kamu çalışanı olunca daha sıkıntı :D Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Saçma sapan programlara gidecek değilim 0 1 Yorumla Green_mile_devi +1 yıl Sizin düşünceniz 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben rahat bilet buluyorum da gitmeye adam yok. Tel başıma gidipte, tek gülmekte istemem.
Bilet yok ki
Vayy süper 😎 Bulabiliyorsan helal olsun valla; ne zaman baktıysam hiç denk gelemedim. Ben mi kaçırıyorum bilemedim 😃 Şimdi gidip de tüm ülkeye hayatını açmak gibi bir risk de var 😃
Şans! Ne zaman baksam görürüm ama gitmeye gelince almaya çekinirim 🤷🏻♀️
Bende bilet buluyorum ama tek başıma gitmek istemiyorum, oyuzden gitmiyorum
Ben bulamıyorum ne zaman isterseniz size eşlik edebilirim
Be zaman istersen gidebiliriz eşlik etmek isterim
Rahat bulabiliyorsan gidelim ücretinin 5 katıı bilet bulamamaktan ömrüm tükendi:))
bul birlikte gidelim m1rkan00 instadan yaz
Sana eşlik etmek şansların en güzelidir
Bulursam bir arkadaşıma hediye alacağım. Ben de bakıyorum ancak bulamıyorum.
İyi bir hediye olur ona 😊 Hemen bitiyor herhalde belkide
@onsuz_asla3434 milletin böyle dolandırıldığını çok duymuştum 😄
Bende bakıyorum mobilet sitesinde çıkmıyor bile reis
Bende biletix de hiç göremedim
Biletix de değil mobilet de satılıyor ama sitesinde görünmüyor
Aaa öyle mi, teşekkür ederim
Ünlü olmaya gidiyorlar hikaye anlatıp havalı sanıyorlar
Evet, biraz öyle gibi. Sessiz sedasız duran da çok gibi. Ama bir de tüm ülkeye rezil olmak da var yani 😃😃
Gideni görmedim , argo çok ama komikte buluyorum fakat kurgu olduğunu da düşünüyorum
Bende tam emin değilim, bulsam bile şimdi kaç milyon kişi de görecek 😅😃
Biletin satıldığını bile görmedim :D
Bende görmedim, arada bakıyorum ama denk gelmiyorum hiç
Hakaret ve küfür duymak için para verip gitmem. Ne bilet bulamaması?
Sizin tercihiniz
Bu tarz aktivitelere gitmem ama izlerim sonrasını
Gitmem seviyesiz bir program.
Rezil olursun gitme
Bir de kamu çalışanı olunca daha sıkıntı :D
Kombinem var ama hala gitmedim :)
Saçma sapan programlara gidecek değilim
Sizin düşünceniz 👍