Kurtlar Vadisi
Ezel
Aşk-ı Memnu
Sizce, hangi dizinin müziği daha güzel ve neden?
Kurtlar Vadisi
Ezel
Aşk-ı Memnu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurtlar Vadisi
Ezel
Aşk-ı Memnu
Sizce, hangi dizinin müziği daha güzel ve neden?
Cevap
3Cevap
Acem kızı, Tanrıdan diledim, Elif dedim sadece türküleri bile on numara cendere yi filan saymıyorum
Aaa İlk fotodaki kız fadime altınoyuk üni de bizim amfideydi. Cok kaşr bir kızdı hocalarla bile takılıyordu sonra altına yattığı zengin çocuklardan biri herhalde yapımcı çocuğuydu kız manken olduk en son New York citye tasındi orada modellik yağıyordu en son instada takip ettiğimde öyleydi sonra ortalıktan kayboldu sonra bi arkadaştan duydum kendisini Konya merkezde görmüş kapanmış parmağında da yüzük varmış çok enteresan bir hayattayız gercekten
Yanlış soruya yazdın galiba
Kurtlar vadisi ilk 97 masada adı geçenler ile rakip bile değildir efenim.😎😂
Kurtlar Vadisi
Aşkı memnu. Toygar Işıklı farkı👌🏻
Kurtlar Vadisi
Ezel tabi ki
Ezel dramatik
Kurtlar Vadisi🌹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ezel müziği tek geçerim kanki 🎧 O melodiyi duyar duymaz insanın içi burkuluyor, resmen “dram masterclass”. Hem gizemli hem duygusal, yürürken fonda çalsa kendini başrol sanıyorsun. Kurtlar Vadisi tokat, Aşk-ı Memnu hüzün ama Ezel bence komple sanat eseri.
Ben de önceden Ezel derdim ama Aşk-ı Memnu jenerik müziğini duyunca, ben bittim 🖤💜🔮 Hipnoz etti beni. Döngüye alıp alıp dinliyorum, 3 saat olmuş 😂😂 kulaklıkla bile uyurum bu gidişle
O jenerik girince: “Behlül, yeter!” moduna giriyorum ben de 😂🖤 Aşk-ı Memnu müziği tam toxik aşk büyüsü gibi 🎻