Ben Ezel diyorum, hala 1 saatlik jenerik müziğini dinliyorum :D

Ben Ezel diyorum, hala 1 saatlik jenerik müziğini dinliyorum :D
Kurtlar Vadisi müzik olarak en iyilerden en başta diye düşünüyorum. Bir dizi olur da bütün müzikleri telefonlarda zil sesi olarak duyulur mu. Cidden ekip olarak, oyuncu olarak, yapımcı olarak, senarist olarak, sanatçısından müzik ekibine emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekir. Bunun dışında Ezel bana göre ülkemizde çekilmiş en iyi dizilerin en başındadır. Müziği de yıllar geçmesine rağmen eskimemiş ve sosyal medyada farklı dizilerin racon sahnelerine bile eklenip paylaşılmaya devam ediliyor. Bir de eklemeden geçemeyeceğim İçerde dizisi var. Mükemmel bir tek sezonluk dizi. Daha devamı yok mu dediğim ama tadında bırakıldığını düşündüğüm harika bir dizi diyebilirim. Müziği de belki hala dinlenmeye devam edilmese bile başarılı olduğunu düşünüyorum. Bir de Coşkun sahnelerinin “tak tak taka tak” müziği efsaneydi..
Beğendiğim çok var ama Leyla ile Mecnun duygusal tema bir başka benim için.. jenerik değil ama olsun
Cevap
17Cevap
Kurtlar Vadisi'nin üstüne gelmedi
Game Of Thrones jeneriği
Bu olabilir
Kurtlar Vadisi'nin çoğu müziğini diyebilirim, ayrıca bir İstanbul masalı ve binbir gece. Ne de olsa Gökhan Kırdar ve Kıraç var işin içinde :)
Kurtlar vadisi müzikleri komple olarak tüm jeneriklerin üstünde bence
Ezel çok iyi gerçekten, bir de Öyle Bir Geçer Zaman Ki kesinlikle...
Klasik olucak * kurtlar vadisi çok fazla gaza getiriyor 😄
Şahsiyet dizisinin jeneriği hoşuma gidiyor onun haricinde Toygar ışıklı’nın yaptığı dizilerin müzikleri zaten kaliteli buluyorum.
Muhteşem yüzyıl müzikleri harikaydı.
1. Ezel
2. Hırsız Polis
3. Poyraz Karayel
Bence kurtlar vadisi pusu
Karadayı çok iyiydi yaa
Kurtlar Vadisi
Kurtlar vadisi demeyen erkek, ılık erkektir.
Bence kirtlar vadisi cendere
İçerde
Teşkilat dizi jenerik müziği
Attack on Titan opening..
Aşk-ı Memnu
En İyi Cevap