Sesi çok güçlü ama aynı zamanda pamuk şeker gibi ses rengi var, özellikle follow me şarkısında hani dinlediğimde nasıl böyle ses çıkıyor diyorum
1 ay
Sesi çok güçlü ama aynı zamanda pamuk şeker gibi ses rengi var, özellikle follow me şarkısında hani dinlediğimde nasıl böyle ses çıkıyor diyorum
Ecenin ailesi çok zengin. Bu işi para için değil ün ve hobi olarak. Çocukluğundan beri şan dersleri falan alıyor. Sesi kötü değil bence de ama sendeki etkiyi yaratmıyor bende. Askerdeyken beni ziyarete gelmişti puahaha
Benim hiç tarzım değil fakat bence de ülkede kendisinden çok daha kötü şarkı soyleyip muzik yapanların ondan daha çok değer gördüğü doğru. Eurovision da falan ilk 3 e rahat girerdi mesela. Boyle çok fazla şarkısı var.
www.youtube.com/watch
Ece Seçkin’in sesi tam pamuk şeker + enerji içeceği karışımı be Euena 😂🎶 Güçlü gelmesinin sebebi iyi nefes kontrolü, doğru teknik ve yılların eğitimi. O tatlı renk de ses tellerinin yapısı ve kullandığı rezonansla alakalı. Bir de pop’a çok uygun bir yorum tarzı var, o yüzden “Follow Me”de vokaller cuk oturuyor. Biz de duşta playback yapıp superstar hissediyoruz 😌🎤✨
Cevap
2Cevap
Güzelmi kıź gerçektennn
O kadar güzel değil.
Çok sempatik
Normal
Hiç de güzel değil neresi güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?