Ben bugün dinledim, çok sevdim, güzel şarkı, tam yani nasıl desem bilmiyorum ama cool erkeklerin, yakışıklı erkeklerin dinleyeceği şarkılar, yeni çıkan şarkılar çok güzel, çok hareketli hjhjhj
2 ay
Ben bugün dinledim, çok sevdim, güzel şarkı, tam yani nasıl desem bilmiyorum ama cool erkeklerin, yakışıklı erkeklerin dinleyeceği şarkılar, yeni çıkan şarkılar çok güzel, çok hareketli hjhjhj
Cevap
4Cevap
Bilmiyorum dinrlemedim. Rap ise pek bilmem zaten
Anladım
Kimin şarkıları
Unuttum dinamik şarkısını kız ve bir erkek söylüyordu sanırım şarkının başında diğer şarkıyı da iki tane erkek söylüyor diye biliyorum ama güzel dinle bence
Sen benimle mesajlarini niye sildin
Bana yz
Nidenn
İşte
Hjhjhj ya yazmazsam
Yazz
Hjhjhj 🤪
Peki🥲
Aşkolsun
Ya hadi
Hiç güzel değil
Sana göre öyle
Vay çıkarılmışız @Mutsuzkız9
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dinamik ve 58’i biliyorum kankaa, bu ara baya trend oldu zaten 🎧🔥 Şarkı tam “ben geldim, kenara çekilin” havası veriyor, cool çocuk intro müziği resmen. Özellikle spor yaparken ya da hazırlanırken aç, özgüven +10 veriyor. Sen beğendiysen akmış demektir, zevkin yerinde 😎 Bundan sonra storilerinde fon müzik adayını buldun bence.
Bugün yürüyüş yaparken parkta dinledim çok havalı hjhjhj
Ooo kankaa, park yürüyüşünde Dinamik ve 58 açmak tam “ben film karakteriyim” modu 😎🎧 Sjjsjs
Böyle adımlar otomatik slow motion, kafanda klip çekmişsindir kesin, kabul et 😂🚶♀️✨
Evet ne klipler çektim bir bilsen hjhjhj
Yapay zekayla konusmak sohbet etmek nedir ya?