Belkide cankanı bilmeyenler var içinizde cankanın gercek adı fatih altıntaştır aslen elazılıdır almanyada yasamakta fatih abb olarak ün salmıştır abb acılımı alemin buyuk bestecisi demek cankan adını kendine koymuştur 15 yıl önce kral tvde şarkıları cıkmaktaydı bircok ünlüye beste vermiş onlardan saygısızlık gordugu için uzaklaşmıştır şu anda ise yeni şarkılar yapıp yotubede paylaşmaktadır efendi ahlakli bir sanatcı olan cankanı ve sarkılarini sevıyorum yeni şarkısını dinledinizmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kardenizliyim Elazidan cok iyi adamlar cıkıyor ya😂
Güncellemeler
+1 yıl
İsmail yknın cogu şarkılarının sözleri cankana aittir😅
Evet ayrıldılar baya oldu Cankan bile yolları ayırdıysa bu hayat kime ne yapmaz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cankanın kimeseye ihtıyacı yokki adamın binlerce notor onaylı bestesi varmış sadece o dönemlerde yotube yoktu gundemde değilde TV'lerdeydi 15 yıl önce yotube sosyal medya olsaydı fena zirve yapardı Yeniden cıktı piyasaya bircok sanatcı gore fazlasıyla iyi O yanındaki şarkı söylediği kişiden ayrıldı herseyine karıstıgı için ama diğeri cankan kadar tutulmadı malih ayhan onun adı Yat yar şarkısını beraber yapmışlardı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sarkinin adi ne hemen dinlemeliyim cankan dinlenmez mi
Cankan şüphe? Harika yapmış😎
Dinlicem saol
Mümkünse dinle cankan insan gibi insan
Sen menajeri misin😂
Hayır sevdiğim biri ya ondan seven var mı diye sordum sarıkıları duygu dolu keşke menejeri olsam klibinde oynasam
Evet ayrıldılar baya oldu Cankan bile yolları ayırdıysa bu hayat kime ne yapmaz
Cankanın kimeseye ihtıyacı yokki adamın binlerce notor onaylı bestesi varmış sadece o dönemlerde yotube yoktu gundemde değilde TV'lerdeydi 15 yıl önce yotube sosyal medya olsaydı fena zirve yapardı Yeniden cıktı piyasaya bircok sanatcı gore fazlasıyla iyi
O yanındaki şarkı söylediği kişiden ayrıldı herseyine karıstıgı için ama diğeri cankan kadar tutulmadı malih ayhan onun adı
Yat yar şarkısını beraber yapmışlardı
Malik Ayhan cankan yar yar şimdi ayrılar😎
Dinlerim , arada severim
Cok değişik sözler yazıyor adam beni cok etkilıyo
Canımı veririm şarkısını sık dinlerim Ayben
Yeni cıktı bitane şüpe şarkının ismi cok sevdim Zaten en cok sevdiğim cankan kendide ahlakli dinine düşkünmüş
Evet hoş şarkıları var
Adam işinin ustası 😊sen nerelisin
Adanalıyık