Magazin Yeni şarkısı sizce nasıl olmuş, tutar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu kızın genelde her şeyi vasat geliyor klibi yine öyle gibi duruyor ama bu şarkı fena olmamış gibi ama yine kendisini sevmiyorum siz hakkında ne düşünüyorsunuz dünyaya açılmak istiyordu baştan beri Güncellemeler+1 yıl Güncell Yeni şarkısı sizce nasıl olmuş, tutar mı? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Kız doğru yerden gidiyor beğeniyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç sevmiyorum ya vasat Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Şarkı fena olmamış ama daha iyi olabilirdi 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Soyunmussa tutar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tutmaz soyununca illaki tutmuyor abazalar izler bir süre sonra bıkar çocuk kitlesi de izleyemez artık ailesinin yanında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız doğru yerden gidiyor beğeniyorum
Ben hiç sevmiyorum ya vasat
Şarkı fena olmamış ama daha iyi olabilirdi
Soyunmussa tutar
Tutmaz soyununca illaki tutmuyor abazalar izler bir süre sonra bıkar çocuk kitlesi de izleyemez artık ailesinin yanında