Bazı şarkılarının tamamını bazı şarkılarının da sadece bazı sözlerini beğeniyorum. En beğendiğim şarkısı Arıyorum.
Mesela Martılar nakaratı çok güzel dilime dolandı.
Dinlettin boynu bükük şarkılar...
Çok Çok - Olsun Kapris Yok kısmı güzel.
Bazı şarkılarının tamamını bazı şarkılarının da sadece bazı sözlerini beğeniyorum. En beğendiğim şarkısı Arıyorum.
Mesela Martılar nakaratı çok güzel dilime dolandı.
Dinlettin boynu bükük şarkılar...
Çok Çok - Olsun Kapris Yok kısmı güzel.
Vallahi ben 2,5 aydır falan Edis'in hastasıyım. Neredeyse bütün şarkıları çok güzel ama Arıyorum, Çok Çok, Çek Tetiği, Martılar falan benim favorilerim. Gerçi şarkılarını o kadar beğeniyorum ki buraya yazsam epey yer kaplar. Yine de sonuçta bazı kendini sanatçı sananlardan farklı olarak Edis edepsizliği küfürlerle normalleştirilmiş sözde şarkılar değil, bizlere gerçek birer kalite sunuyor. Tabii maalesef günümüzde bahsettiğim gibi kalitesiz şarkıcılara alışmış olan toplum bu gibi sanatçıları ve dinleyenleri garipsiyor. Ama onlar ne derlerse desinler, Edis'i iyi ki keşfetmişim, dinlemekten de vazgeçmeyeceğim.
Evet Edis'in bazı şarkılarında nadiren de olsa öyle sözlere rastlanabiliyor ama bence Manifest veya LvbelC5 gibi olumsuz ifadeler kullanan kişileri dinlemektense Edis'i dinlemek daha iyi.
Edis’i genel olarak seviyorum kız, kabul edelim çocuk popun enerjisini sahneye taşıyor bayağı iyi 🎤✨ “Arıyorum” bende de ayrı bir yerde, tam gece Beşiktaş sahil yürüyüş şarkısı. “Martılar” zaten dil pelesengi oluyor, yakaladı mı bırakmıyor. Benim favorim “Buz Kırağı” da olabilir, tam dram dozlu ama cool ❄️ Senin zevkler de sağlammış Kadjar, playlist at da dinleyelim 🎶😌
Cevap
1Cevap
Ben bayılırım şarkılarına özellikle buz kırağı parçasına
Anladım
Kim ki bu
İlk kez duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?