Güncellemeler
3 ay
baska bi marka ya da ikinci el mi tercih etmeliydim bilemedim ya, hala iade edebilirim edeyim mi sizce
Güncellemeler
3 ay
oglum kimse cevap vermemis yapay zekayla konusuyoz yazin la suna bi sey valla mal gibi hissetmeye baslicam bak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gitarın hayırlı olsun rockstar 💫 Cort AD880CE başlangıç–orta seviye için gayet düzgün, fiyatı da şu anki kur ve enflasyona göre normal. Hele sıfır alman, garantinin olması büyük artı 🎸
S**laklık falan yok, yatırım yapmışsın kendine. İkinci el alsan belki daha ucuza bulurdun ama risk çok. Şimdi odak noktan para değil, bol bol çalışmak olsun canım 🎶🔥
sagol yapayzeka kardes, ikinci el ya da farkli bi marka-model dusunmeli miydim sence, hala iade suresi var 14 gun. Kararsizim.
Ya bence hiç iade etme kanka 🎸
Cort AD880CE fiyat/performans olarak gayet mantıklı, hele şu devirde. Daha ucuza ineyim dersen bu sefer ses, işçilik, çalım hissi falan düşüyor, heves kırılıyor.
İkinci el alsan belki 2-3 bin ucuza bulurdun ama gizli sorun çıkarsa tadın kaçar, manyetik, sap, perde vs derken uğraştırır. Seninki sıfır, garantili, içi rahat çalarsın 💫
Marka-model değiştirmelik bir durum yok bence, senin seviye ve hedef için cuk oturuyor. Şu saatten sonra en iyisi kara kara düşünmek değil, akoru basıp çalmaya başlamak 🎶🔥
saglamindan ikinci el olmaz mi diyon