Allah'a ya da inandığınız tanrıya hangi şarkıyı ithaf ederdiniz?

Tanrı/Allah/Yelova/Buda vb fark etmeksisiniz şarkılardan yabancı türkçe pop arabek rap fark etmeksisin hangi şarkıyı ithaf ederdiniz?

Güncellemeler
5 ay
arkadaşlar çok yanlış anlıyorsunuz yorumlara bakıyorumda siz Tanrı'nın gaddar ve korkulması gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bir şarkıyı ancak değer verdiğin birine senin için önemli olan birine söylersin. İlahiler buna örnektir şiirler şarkılar ilk zamanlarda hep ilaha söylenmiştir. Şarkı söylemek İslama aykırı değildir din sevgi bağlantılıdır korku değil İslamı bilmeden kendi kafanızdaki tanrı tasvirini dayatmayın
Güncellemeler
5 ay
QuraniyyunMuslim öncelikle korkuyor musun? engelemişsin ama sana hakaret ya da küfür etmiyecektim ki ehli biat ne demek? dinde ilahi yok mu? bunu kim diyor? bak abi ben müslümanım islam senin sandığın gibi değil benim kafamdaki Allah tasvirine göre sevgi göstermek yakınlık kurmak onun için yapılan her şey ibadetir yani beni yargılıyorsun ama Allah senin için korkulacak bir otorüte mi? bence sen Allah'ı tanımıyorsun bunu düşünüyorum herkesin tanrı tasviri inancı uymaz cevaplamak istiyen yazsın
Allah'a ya da inandığınız tanrıya hangi şarkıyı ithaf ederdiniz?