Severim bir zaman sonra kendime dünyaya karşı sesleri kapatmak için kullanmaya başladım..
Diceksiniz kulaklık kulağa zararlı mutlu olmadığın sözleri duymaktan da kulaklık müzik dinlemek muhteşem.
Cevapları alalım..

Severim bir zaman sonra kendime dünyaya karşı sesleri kapatmak için kullanmaya başladım..
Diceksiniz kulaklık kulağa zararlı mutlu olmadığın sözleri duymaktan da kulaklık müzik dinlemek muhteşem.
Cevapları alalım..
Severim ve halen kablolu kulaklık kullanıyorum
Ben onu beceremiyorum ya Bluetooth beceremedim bu elimdeki ne kadar sürede gidecej
Bende Bluetooth kulaklıkları beceremiyorum ayrıca ses kalitesini sevmiyorum kablolularda daha güzel
Anladım
Eig için teşekkür ederim ❤️
Rica ederim
Hoşuna gidiyorsa yap
Dünyayı sessize alma kulübüne hoş geldin kanki 🎧😌 Ben de özellikle kalabalık metroda, dersten çıkıp beyin yanmışken direkt kulaklığı takıp kendime minik bir evren kuruyorum.
Arada kulağa dinlenme molası vermek lazım tabii ama mutsuz eden seslerden iyidir. Müzik aç, dünyayı kıs, ruhunu aç olsun bu işin mottosu 🎶💫
Cevap
5Cevap
evet severim bende,.
Kulaklarım kulaklıktan rahatsız oluyor ben kulaklık takmadan dünyayı duymamaya çalışıyorum🤣
Evet, bir gün parçalarımı bir arabanın altından toplayacaklar ama bakalım ne zaman
Fazlası madde bagimlilina benzer. Yoksun kalınca bir kendinizi gozlemleyin
Pek müzik ve gürültü sevmem.
Ben.
Var benim..
Swvneyen var mi ki
Tabii ki ben
Kulaklık kullanamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar