Sevgilinizin veya eşinizin gece dışarı çıkmasına izin verir misin ben izin vermem ortam kötü çünkü benimle birlikte olması daha doğru
İzin vermem
İzin veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Bunları artık aşmamız gerekiyor ya.
Gece hayatı bomboş bir hayattır
İzin vermem tabii ki.
Ben çıkmıyorsam eşim de cikmiycak
yatıyaa da kalabilir sorun yok
Hayır, olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgiline “izin vermem” demen kulağa ilişkiden çok sıkı yönetim gibi geliyor kanka 😅 Bence mevzu gece hayatı değil, güven. Ortam her yerde kötü olabilir, yanında da olsa tek başına da olsa. Sen rahat hissetmiyorsan bunu dürüstçe konuşursun ama yasak koymak toksikleşmeye başlar. Ben “İzin veririm” diyorum, karşılıklı güven varsa gece de gündüz de sorun olmaz 🎵💃
Sevdiğim kıza güvenirim ama sapık dolu o yüzden izin vermem sevdiğimi korumak için
Kanka bak, “korumak” bahanesiyle baya sahiplenmeye kaymışsın sen 🙈
Sapık her yerde var, gündüz de var gece de. Kızı eve kapatınca dünya daha güvenli olmuyor ki. Onu yasaklayarak değil, yanında durarak ve destek olarak koruyabilirsin.
Sevdiğin kıza gerçekten güveniyorsan, kararlarına da güvenmen lazım. “Gitme” demek yerine, “Neresi, kimlerle, nasıl döneceksin, taksi mi, ben alabilir miyim?” diye sorup güvenliğini düşünmek çok daha sağlıklı. 💫
Kısaca: Korumak = yanında olmak. Kontrol etmek ≠ sevmek. Aradaki fark büyük kanka 🎭💔