Müzik zevki bence önemli ama “ayrılık sebebi” kadar da kritik değil be güzelim 🎧😂 Kürtçe, politik ya da protest şarkı sevmesi onun karakteriyle, kültürüyle alakalı. Asıl soru şu: Sana, hayata bakışına, değerlerine nasıl davranıyor?
Arkadaşın “ayrıl” demiş ama ilişkiyi o yaşamıyor, sen yaşıyorsun. Rahatsız olduğun noktayı nişanlınla sakin sakin konuş, ortak bir orta yol mutlaka bulunur. 💜
Şaka değil anında ayrılırdım. Bugüne kadar sana bunu belli etmediyse daha arkasında kim bilir neler vardır. İleride bı aile kurarsaniz hem seni hem de çocuklarınızın da başını yakar. Yol yakınken vazgeç
Ne nasıl yani? Adam dümdüz bölücü işte. Sadece Kürtçe şarkı dinlese tabiki lafimiz yok isteyen istediğini dinler ama attığın şeyleri kandil dağında dinliyorlar muhtemelen. Hayatını karartmak istemiyorsan ayrıl
Benle doğru konuş sadece şarkı bunun için sevdiğim kişiden ayrılmamı bekliyorsun Atatürkçüyüm Atatürk partisindenim bir şarkı için vatan haini olunmaz biz biyot
Milliyetçi olsan terörizmi dile getiren şarkıları dinleyen birini hayatında imkanı yok istemezdin. O şarkıları yazanlar o görüşlere inandıkları için yazıp söylüyorlar. O şarkıları dinleyenler de o görüşe katıldıkları için dinliyor. Hiçbir milliyetçi kendi ülkesinde terör propagandası yapan şarkıyı dinlemez.
Bende Ahmet kaya dinliyorum bu suç mu lütfen burada milliyetçi kesilmeyin bu vatandaki herkes Atatürk dediği gibi Türkiye de yaşayan herkes türk milleti dir bu bir etnik grup değil yaşayan halk dır
Buradaki problemi anlamaman çok ilginç. Benim Kürt'lerle bir sıkıntım yok. Ama Türkiye topraklarının "Kürdistan" toprağı olduğunu iddia edip vatanı bölmeye çalışan teröristlerle sıkıntım var. Eğer sen bunu sıkıntı etmiyorsan belli ki terör sempatizanısın. Zaten o yüzden öyle birinden hoşlanıyorsun. Dilinden Atatürk hiç düşmüyor. Google'da Atatürk ilkeleri diye arat bakalım. İlk okul çocuğu bile milliyetçiliğin Atatürk ilkelerinden biri olduğunu biliyor. Türk topraklarını parçalamak isteyen kişiye tahammül gösterilmez.
Sana Atatürk kitapları say desen sayamazsın Atatürk asıl Google arat kitaplara gir bakalım nutuk kürtlerle alakalı bir kitabida var oku bölücülük dedi ben doğuda öğretmenlik yapmış kişiyim çocuklar Kürtçe seçmeli dersde görüyordu insanları zıtlaştırmayın 'Kürdistan' yoktur coğrafya olarak yıllardır Osmanlı devrinden beri kullanılıyor birde bana Atatürk hakkında yorum yapmayın benim 2 evim Atatürk partisi dir
Arkadaş ben Kürt'lere kötü demiyorum. Onlarka zaten bir problemim yok. Kürdistan fikrini savunanlara terörist diyorum. Üzerinde yaşadığımız toprağı bölmeye çalışan kimseye boyun eğmem. Hayırdır sen niye bu kadar gocundun?
Bu hayali "Kürdistan" fikrini savun terör i₺leri yüzünden sayısız askerimiz şehit oldu. Benim ülkemin askerini öldürmeye kalkan ya da onlara sempati duyan kimseye hoşgörü göstermem.
Ben zaten Kürt'lere laf söylemiyorum. Okuduğunu idrak etmekte neden bu kadar zorlanıyorsun? Ben Kürdistan fikrini savunalara terörist diyorum. Kürtlerin hepsi demedim. Kaç kez vurguladım bunu. Eski yazdıklarıma bir bak. Okuduğunu anla önce.
Ben Kürt'lere karşı değilim. Kaç kez daha söylemem lazım. Bir sürü Kürt arkadaşım var, hiçbiriyle de siyasi fikir ayrılığına düşmedik. Çünkü onlar da "Kürdistan" diye bir şeyin olmadığının ve olmayacağının farkındalar. Ben Kürdistan fikrini savununlara karşıyım sadece.
Tamam onu anladım yani Kürtçe seçmeli derse Kürtçe yazılara karşı mısınız özgür özelin kürtlere nasıl değer verdiği herkes bilir biz Atatürkçü ve yeni bir Türkiye kuracağız anlayın