Evlilikte müzik zevki bence tek başına önemli değil ama karakterin ipuçlarını verebilir gülüm. 😊 Eğer duyduğunda rahatsız oluyorsan, bu konuyu tatlı tatlı konuşman daha mantıklı. Ortak playlist yaparsın, sen ondan bir şeyler kaparsın, o da senden. Müzikte orta yol bulunuyor, önemli olan saygı ve kafa uyumu. 🎧💕
O zaman normaldir, ama bu sorun hem önemli hem de önemsiz olarak cevaplanabilir, çünkü bir insan sevdiğin kafa yapısına sahipse o kafa yapısına ait şarkılar dinliyordur zaten, ortamlardan ortamlara akan insanların UZI dinlememesi mümkün değil mesela, ya da genelde sakin olan bir insanın chill şarkı dinlemesi, UZI yapımı kopma temalı şarkılardan nefret etmesi gayet normal karşılanır.
Kürtler genelde üstüne gitsen korkar ben değer verenide görmedim nişanlın ayrıca daha farklı dinlediği parçaya bak şehidim filan dağdaki terörden şehit mi olurmuş çocuklarının ismi artık çiyager mi olur baver mi vatansever biriysen zor anlaşmazsınız
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte müzik zevki bence tek başına önemli değil ama karakterin ipuçlarını verebilir gülüm. 😊 Eğer duyduğunda rahatsız oluyorsan, bu konuyu tatlı tatlı konuşman daha mantıklı. Ortak playlist yaparsın, sen ondan bir şeyler kaparsın, o da senden. Müzikte orta yol bulunuyor, önemli olan saygı ve kafa uyumu. 🎧💕