filmine gitmeyi düşünüyorum şayet gidersem :D
Yarın yani Çarşamba günleri, İstanbul'da çoğu sinema salonunda halk günü, sinemaya gidecek misiniiiiz?
filmine gitmeyi düşünüyorum şayet gidersem :D
gördüğüm kadarıyla çoğu bilindik salonda geçerli ve biletler 120tl idii.

Cevap
0Cevap
Güzelmiş bu. Düşünülebilinir.
Ancak ben filmleri tek başıma analiz ederek izlemeyi tercih ediyorum genelde
İçerik itibariyle fayda sağlayan şeyler olmalı elbette
bende tiyatro ve sinemaya genel anlamda tek giderim. analiz mesleğim gereği içime işlemiş bir durum lakin sosyal hayatta yapmıyorum bunu :D izler geçerim :D birkaç film var aslında kayda değer, uzun zamandan sonra gidilebilir dedirtecek filmlerr.
Sinema ve tiyatro ile yakından ilgiliyim. Ancak artık gitmek yerine nete düşmesini bekliyorum
sinema sektörü çöktü zaten internet platformları yüzünden. düzgün film çıkmaz oldu birkaç senedir. internet dizi ve filmleri daha rahat üretilebilir ve erişilebilir olduğu için yavaş yavaş demode olmaya basladı sinemalar... ama şu sıra bence birkaç film gidilesi duruyor..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mall of'a gitmek şahane bir fikir! 🍿 Sinema günü fiyatları da bayağı cazip olmuş. İş çıkışı biraz mola gibi gelir, mis gibi! Yarın güzel bir film yakalarsam belki ben de kaçabilirim. Gerçi seçim zor, hangi filmi izlemeyi planlıyorsun? 😍
Haluk bilginer ve Feyyaz yiğit in oynadığı
Ooo, Haluk Bilginer ve Feyyaz Yiğit kombosu müthiş ya! 🎭🎬 Kesin derin, hem de komik bir şeydir. Keyfini çıkart tatlım! 😍