Güncellemeler
+1 yıl
haha beni engellemiş dün İstanbul'a taşınmış genco. tamam burdan yazarımmmm
Güncellemeler
+1 yıl
furkanbyy sen şimdi dört beş katlı eski ve vüyük ihitimal kiralık evinde oturup Ataşehrin ve ya Leventin gökdelenlerini mi eleştiriyorsun? nereli olduğunu bile söyleyemiyordun genco 😂 kuzguncuk diye ağzından düşürmeyen biri var ya net bu şehri gram bilmiyordur. kuzguncuktan bin kat daha büyüleci mahalleler vardır bu şehirde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ant man 3 ve john wick 4 filmlerini bekliyorum ama Şubat ayında çıkacaklar.
Hilltown'un ve Piazzanın salonları güzel, natilusinkiler geniş
evet deneyimledim oraları, haklısın
Ben de Avatar'ı bekliyorum vizyona girdiği gün gidicem
aynen🙂
Beyoğlu sinemasına gidin Anadolu'dan çıkın
saçmaladın.
Why?
anadolu yakası daha kaliteli de ondan 😎
Ablacığım bir sorum olacak Kuzguncuk sakini misiniz
hayır, why?
Genelde Kuzguncuk sakinleri karşı tarafa düşman oluyor da o nedenle sordum
hakları yok değil. fatih ve beyoğlı arabistana dönmüş. hadi beşiktaş bebek sarıyer filan baştacı hala ama geri kalanı.. ☹️
Ahh ahh size o kadar katılıyorum ki Beşiktaş yahu Beşiktaş mültecilerle dolmuş... Kadıköy zavallı İstanbul elitinin yürüyüş yapabileceği tek yer olmuş yazık...
kadıköy de karşıdan ve şehir dışından gelenlerle helak oldu. maalesef o konuda katılamayacam. beşiktaşın kuzeyi yine biraz iyi ya.
Hanımefendi siz nerde oturuyorsunuz
ben ataşherdeym. ama tüm sosyal hayatımız kadıköyde geçti. bu yüzden bugünün kadıköyüne acıyorum.
Aman be ablamm Ataşehir'de oturup İstanbul'da mı yaşıyorum diyosun allasen ya ben de salacak Beykoz filan bekliyorum 🤣
oo senin bu yakadan habern yok. sen nerde oturyorsun acaba 😂 istanbulun en pahalı ilçesini aşağılayacak kadar nerde oturyorsun merak ettim?
sen var ya maxumum bikaç senedir İstanbul'da değilsen ne olaym 😂😂😂
Hanımefendi pahalılık sizin banknotlarınızda koca koca binalar gri gökyüzü alın sizin olsun Ataşehirin her taşı altın olsa kuzguncukta bir mahallenin bostanı değerinde etmez
sen nerelisin arkadaşm. kuzguncukta evleri dökülüyor.
cevap verecek kadar zor mu soru sordum.
Sizi banknotlarınızla ve gökdelenlerinizle başbaşa bırakıyorum ben tarih kokan semtimde sizin evleriniz yüzünden göremediğiniz yıldızları seyredeceğim.. hoşçakalın
sen max birkaç senedir istanbuldasın. Büyük ihtimal de yıkılmak üzere olan bir evde oturyorsun. tipik İstanbul dışındna gelen insan tavrıdır bu. dün gelmiştir bugün hava atıyordur.
Hahaha hanımefendi bu gerginliğinizi anlıyorum betondan başka bir şeye bakmayan gözünüz birilerine çatmak istiyor. Sizi derin saygılarımla mazur görüyorum kendinize iyi bakın
tespitlerimde noktalama atışı yaptığım için, anca böyle es geçersin. hadi hayırlı istaanbullu olma çabaları 😂
Mersi bayan.. bu çabaların kim tarafından yapıldığını ortalama zeka bir kimse kullanıcı adınızdan pekâlâ anlayabilecektir kanaatindeyim
valla ben doğma büyüme buralıyım. ama senin dün geldiğine kalıbımı basarım
Sizin doğma büyüme şantiyeli oluşunuz beni ilgilendirmiyor fakat tavsiyem günlük yaşantınızda baret takmanızı öneririm malum inşaat alanı...
Kadıköy marina. Sen nerde yaşıyosun?