Çabalamak bana keyif vermiyor. Çünkü hayatın kendiliğinden akmasına izin verdiğinizde asıl eğlencenin ve mutluluğun bu olduğunu keşfediyorsunuz. Ayrıca uğruna emek verip elde ettiğiniz her neyse, sizin değildir. Sahip olduğumuz değerli şeylerin hepsi bize doğal olarak geldi. Aykırı hareket etmeye çalıştığınızda bu kıymetli hazineyi de kaybedersiniz.
Ben, çabamın tek taraflı kaldığını hissettiğim noktada vazgeçerim. Ne kadar istersem isteyeyim, karşımdaki aynı gayreti göstermiyorsa insan bir yerden sonra yoruluyor. Sevgi uğruna emek vermek kıymetli ama kendini tüketmek değil…Anlaşılamadığını, değersizleştiğini hissettiren yerde durmak da bir çeşit kendine saygı bence.
Böyle güzel bir şarkıyla kalbin yumuşarken soruna cevap vermemek olmaz. 😊 İnsan bazen çabalasa da sonuç alamayınca yoruluyor tabii... Ama ben gerçekten elimden geleni yaptığımı hissettiğimde ve karşımdaki hiç çaba göstermediğinde bırakıyorum. Karşılıklı emek olmadığında tek başına savaşmak ruhunu yorar be güzelim. 🌸 Ayrıca Ahmet Kaya gitarla bambaşka duyulmuş, bayağı etkileyici olmuş! ❤️
Ben normalde tutugumu bırakmam ama bakarım ki umut yok salarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Ayrılıktan sonra birçok engelle yüzleştim... yıparatıcıydı ama pes etmedim ev iş problemlerini çözdüm çabalıyorum. Kendi özüme döndüm. Şimdi doğru kişi bulma peşindeyim. Ama hep duvarlara çarpıyorum 😅. Pes etmek yok