Yurtta müzik dinlenmesinden bile rahatsız olan insanlar var mı?

Evet böyle biriyle tanıştım diyorsan anını anlat.

Şimdi bir gönderi gördüm kız güzel sanatlar okuyor haliyle şarkı dinleyip söyleyip dans etcek yanindaki dişçi kız bundan rahatsız oluyormuş. Yorumları bir görün sanatçıya hak vermek yerine dişciye hak veriyorlar. Bunun 1 saat solfejle ciğlik atması var bakın cidden bazen o kadar tizlere çıkılıyor ki çığlık atiyorsun 1 saat piyano çalması var 1 saat keman çalması 1 saat çok sesli koroya çalışmasi 1 saat o kadar istemediğin şarkilari söyledin ki ses açıp bağıra bağıra sevdiğin şarkıları söylemesi var. Yani bir müzikcinin 24 saati gürültüyle geçer. O kız yeri gelecek ezan okunurken bile piyano çalacak niye senin o hassas kulakların için müziğini kapatsın. Yurt arkadaşı dişçiymiş müzik açınca ruhsuz ruhsuz tuhaf bakışları oluyormuş. Cidden bakın düşman başına söyle kıl biriyle aynı yerde yaşamak istemezdim. Bu GSF lilerin sizden çektiği ne be. Nerde elektro gitar çalan arkadaşım varsa komşularıyla kavgalı. Medeniyet sanatçının gürültüsüne laf atmamakla başlar. Gürültü yapan kişi medeniyetsiz değildir eğer sanatçı olmasına rağmen gürültü yapılmasından rahatsızlık duyuyorsan sen medeniyetsizsindir. Tanrı varsa insanlara ne böyle komşu ne de yurt arkadaşı versin cidden çok sinir bozucu.

Genel olarak TC genci kendi anasının babasının yanında çıtını çıkartamaz aile evinde sıfır özel alana saygı vardır ama yurda taşındığında bir anda güc zehirlenmesi yaşayıp benim özel alanım var bana saygı duymak zorundasınna bürünüyorlar. Ananın babanın dinlediği şarkıya ses çıkartmıyorsan yurt arkadaşın kine de çıkartamazsın. BİRİLERİYLE AYNI YERDE YAŞAMAK ONUN OSURUĞUNU TISKIRIĞINI DA NORMAL GÖRÜP KABULLENMEK DEMEKTİR. Aile evinde bunu öğrenmiş olmanız gerekiyordu. Yok çok dağınık yok çok ses çıkartıyor yok çok pis vs... Bunları sorun haline getiriyorsanız insanların istediği gibi hareket etmesinden rahatsızlık duyuyorsanız para verip ev satın alacaksınız orada yaşayacaksınız.
Yurtta müzik dinlenmesinden bile rahatsız olan insanlar var mı?