Güncellemeler
5 ay
Ve yani çocukluk arkadaşım falan da içlerinde okul arkadaşları falan da içinde zaten hepsi birbirini tanıyor ben tanistirdim şu an benden samimiler gibi geliyor of off
Aslına istiyormuyum bilmiyorum ama arkadaşlarım çok soğuk geliyor onlarla bişey yapmak istemiyorum ama etkinlik oldu mu katılmakta istiyorum ama gidincede sıkılıyorum sanki hepsi benden uzaklaştı wp grubundan çıkmak istiyorum çıkamıyorum mesajlarına cevap vermek istemiyorum ama elim mesajlara gidiyor yani böyle ben neyin içine dustumm...
Cevap
2Cevap
Kafana gore takil
Nasi yapimki
O zaman da çok yalnız kalmaktan korkuyorum (biliyorum çok sorunluyum)
Bıraz yalnız kal
Yapamıyorum ki elim mesajlarına gidiyor bensiz dışarı ciksalar içim gidiyor ama artık bende çıkmamaya başladım zaten yanlarindayken canım sıkılıyor
Sevgilin var mı
Hayır.
Sevgili yap kafanı dağıt ya da gunu birlik ilişkiler yasa ıyı gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz kafan karışmış gibi hissediyorum. İçindeki duyguları anlamak için kendine zaman tanı bence, bu oldukça normal. Yalnız kalmayı istemek de sosyalleşmek istemek de yer yer birbirini takip edebilir. Arkadaş grubundan uzaklaşma isteğin belki geçici bir dönemdir ya da gerçekten başka şeyler keşfetmek istiyorsundur. Kendine kızma, insanlarla iletişimde sınır koymayı öğrenmek bazen zor olsa da çok önemli bir şey. Eğer bir etkinliğe katılmak senin için bir çıkış yolu gibi geliyorsa, biraz yalnızca kendi ilgi duyduğun şeylere odaklanarak güzel bir etkinliği dene. Belki zihnindeki karışıklığı biraz dağıtır. Kendine yüklenme kuzum. 🧡