AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ne çok seviyosunuz boş yapmayı. bütün ergenler aynısınız.
boş yapmak değil yaşadıklarımin yüzde besini yasasan şizofren olurdun mk
Ben bir sene kalmıştım sınıfta daha yeni liseden mezun oldum sjsnsn
Ksksjcskkd nasi bi duygu
İlk başta çok ağlamıştım hayatım bitti sanmıştım kaldığım sene yaz tatilinde herkes benle dalga gecicek diye düşünüyordum sonra yeniden o sınıfı tekrar ettim derslerime daha çok çalışıp geçtim falan ama başta baya koyuyor insana üzülüyor yani yasitlarindan bı alt sınıfta olmak ama zaman geçtikçe alışıyorsun dogrusu
Ama ben 9. sınıfta kalmıştım zaten 2 kere kalınca direktmen atiliyorsun da benim anlamadığım nokta neden sınıfta kalmak istiyorsun
Oha çok abartmissun ama dkkdkdkdof
Evet şimdi düşünüyorum da iyi ki kalmışım sınıfta diyorum daha iyi arkadaş ortamamim oldu falan sjdbjd
Bunu kopyaladım bı alta attığım yorumdan:
LGerçekten aşırı zorbalık gördüm hiçbir zaman normal bu öğrenci olamadım 9. Sinifta okula gitmedim zaten pandemiden dolayı aşırı asosyal kaldım 10. Sinifta başka bi okulda igrenc kısıtlayıcı günlerim gecti şimdi 11deyim yine asosyal yalnız dışlanan bi kız olarak kaldım her saniyelerim yalnız geçti igrencti şimdide sınıfta kalıp gerçekten adam gibi eğlenerek lise hayatımın gecmesini güzel yıllarının olmasını anılarının geçmesini istiyorum... Yalnız kalmamak gerçekten insanlarla konuşmak samimi olmak istiyorum ne bileyim hicbi zaman liseliler gibi olamadım eksik ve boş biri gibi hissediyorum şimdi diyeceksn bunları 12>. Sinifta yap ama 12. Sınıfta kimse beni takmaz çünkü herkes yks stresinde ve sınıfın yarışı açığa geçer büyük ihtimal bilemiyorum
Knk açığa gecsene hem 12 de herkes açığa geciyor ama sınıfta kalman içinde ortalamanın 50 nin altında olması gerekiyor bide
Açığa geçersem asosyalpic olurum
12 de kimse yokmu ya 😰
Valla knk 12 de herkes açığa geciyor bizim sınıf bu sene 10 kişi falandik önceki seneler 40 kişiydik 30 u açığa geçti resmen diğer sınıflarda aynı bizim gibi sayısı ve diğer okullarda da ayni
Yks için geçtiler açığa ama ben dershaneye gitmedigim için geçmedim açığa zaten o geçenlerde sırf online diye açığa gectiler çoğunluk dershaneye bile gitmiyor yani ssjsjsk
Niye sınıfta kalmak istiyorsun?
Nasıl anlatsam bilemedim.
Gerçekten aşırı zorbalık gördüm hiçbir zaman normal bu öğrenci olamadım 9. Sinifta okula gitmedim zaten pandemiden dolayı aşırı asosyal kaldım 10. Sinifta başka bi okulda igrenc kısıtlayıcı günlerim gecti şimdi 11deyim yine asosyal yalnız dışlanan bi kız olarak kaldım her saniyelerim yalnız geçti igrencti şimdide sınıfta kalıp gerçekten adam gibi eğlenerek lise hayatımın gecmesini güzel yıllarının olmasını anılarının geçmesini istiyorum... Yalnız kalmamak gerçekten insanlarla konuşmak samimi olmak istiyorum ne bileyim hicbi zaman liseliler gibi olamadım eksik ve boş biri gibi hissediyorum şimdi diyeceksn bunları 12>. Sinifta yap ama 12. Sınıfta kimse beni takmaz çünkü herkes yks stresinde ve sınıfın yarışı açığa geçer büyük ihtimal bilemiyorum
Sen bilirsin, ama bence biraz daha sabredersen üniversiteye geçince çok daha güzel şeyler yaşayabilirsin.
Sınıfta kalmak istiyorsan derslerine hiç çalışma, derslerde sürekli uyu veya başka şeylerle uğraşıp hocalarının gözünden düşmeye çalış.
Üniversiteyi güzel bir yerde kazanacağımi düşünmüyorum ve üniversitede çok yetişkin insanlar olucaj hiç ergen olmazsa ben çok kötü hisseederim
Üniversitede her yaştan insanlar olabiliyor ve gerçekten bazı kişiler yaşından çok daha küçüklerin davranışlarını sergiliyor. Yani öyle sandığın gibi ciddi bir atmosfer yok. 😂
Ayrıca neden öyle düşünüyorsun ki? Sen başaracağına inan, elinden geleni yap ve gerisini Allah'a bırak.
Oha akskkdwajdhduei bunu BİLMİYODUM
Neyi bilmiyordun?
Canın dayak istiyor galiba
Kimse bana el kaldıramaz
Tekme mi atalım 🤣
Ayakta
Kafada
kardeşim
Or. çe 🤣🤣
devamsızlık yap
Yazılmıyor artık okul bitiyorrr
Dert mi istiyorsun başına
Lise hayatimi yaşayamadım. Sinifta kalıp yasamak istiyorum sessizlikten kurtulup eğlenmek istiyorum
Havanı sevsinler
yok kanka ezigim ben
Belli belli. Bu arada kızların erkek gibi konuşması moda mı
Erkek gibi konuşmak istemedimgercekten
Kanka çok itici
Aşkim mi diyim mk Abaza osman
Bir şey demek zorunda mısın
Süzme yoğurt
Benim konuşma tarzum böyle ve her erkeğin senin gibi düşündüğünü sanmiyorum
Kanka. Moruk da diyor musun
Senle sevgili olsam kendimi gay zannederim
Of abarttin ya
Ciddiyim
Futbolujda en sıkı takipçisiyim buda seni gey hissettirirdi zaten HAKSJDJAKQK
Sevgilim değilsin ki olsan asker arkadaşı olursun
Bembeyaz süt gibi tenim ve zarif narin vücudum bana yeter aşkı💋💋🦴
Kafa erkek. Vücudun erkek olamaz zaten
Kafam erkekmi aoskkek hello kitty ve pembe rengine aşığım ama
Konuşma tarzın diyelim
Samimi bence 😋
Ama Real Madrid BEST
Maç nasıldı bu arada
Bugunki maç mii
Evet kanka
Yorum yapmadın
Vala izleyemedim ama Inter gariban garibanın yanındayız özetini izlyxe mpaiwokwmd
Maç bitti canım
Ciddi olamazsin o May cenabı hak😰😰😰😰
Çocuk ya
Doru bildin ama kafa olarak 12 hissediyorum gerçekte 18 pauhahah
Çok da fark yok 12 18 arasında
Jajajdkfk sacmaladin
Seviye gereği
Çıtır hussetmek
Çıtır çıtır ım diyorsun
Supermid
Soru sorduk ya
Kalamazdmsij ki, jacinci sinifsib
Bu hangi dil?
Gizliden cikarsam bana nirnalden ulsdimisin
Dayicim uza
Devamsızlık
Girilmiyor artık sisteme paiwoe
He anladım
Neden sınıfta kalmak istiyorsun
Niye olum
Ezigim çünkü daha güzel bir lise hayatım olabilirdi
Ben sende ki asıl sorunu biliyorum.
Neymiş :)
Sevgilin yok. Libidon her geçen gün yükseldiğinde çevrende ki arkadaşlarından büyük beklentiler içerisine girmişsin. Gerçek dışı beklentilerin karşılanmadıkça da sürekli düşünmüş ve kendini paranoya edip yetersiz bir insan olduğun sonucuna varmışsın. Doğru mu?
ÇILDIRDIM NE ALAKAAA EKDLDNMDMS
Annen babanla aran nasıl peki?
ne iyi ne kötü
Adam gibi konusmuyorus bile
Bir çocuk anne baba sevgisiyle tam hale gelir. Anne baba bu ilgiyi çocuğa yeterli düzeyde hissettiremezse çocuğun hep bir yanı yarım kalır ve kendini yetersiz hissetmeye başlar. Sen içinde ki bu boşluğu doldurabilmek için derslerine abanmışsın. Ama seni teselli eden, takdir eden birileri olmadığından kendini çok yetersiz görmüşsün. Ki bu a sosyalliğe de yol açıyor. Çok fazla yalnızlık ve ders başında durmakta kendini ezik hissetmene sebep olmuş.
efkarlandim gecegece.
Seni terslemene rağmen yanıt verdigin için teşekkür ederim böylesine iyi bı. kalbun var kız kardeşin ya da annen kız arkadaşın coksansli olmalı bu kadar empati yababilej bırine sahip oldukları içinve iyi geceler 🌛
Yok rica ederim sadece ilk mesajdan libido kelimesini kullanınca onlardan sandın o kadar. İyi geceler.
Evet ama degilmissin
İyi gecelerrr
Sevgili yap
Kanka konuyla ne alaka ya