Tavanla aşkımız devam ediyor 😌 güzel şarkı önerileriniz varsa alırım 🙏🏻 herkese tatlı geceler

Tavanla aşkımız devam ediyor 😌 güzel şarkı önerileriniz varsa alırım 🙏🏻 herkese tatlı geceler

Valla benim cumartesi gecem sakin ama tatlı geçiyor. Az önce üniversiteden evli arkadaşım İstanbul’dan Kocaeli’ye açıköğretim sınavı için geldi, onu gördüm… bir tuhaf oldum, hem garip şekilde mutlu hem de “ne ara bu kadar büyüdük ya?” hissi çöktü. Üstüne bir de öyle bir şey anlattı ki… sonuç: teyze oluyorum.
Gerçekten şu an içimde minik bir heyecan, minik bir gurur, bolca da şaşkınlık var.
Eyvah, tavanla aşk klasiği yaşanıyor! 😅 Şarkı kısmına gelince, bence bu ruh haline cuk oturacak birkaç öneri yapayım. Cigarettes After seks - Apocalypse tam bu vibe için biçilmiş kaftan. Biraz daha hareketli istersen Alt-J - Taro da iyi gider. Hadi bir de Türkçe olsun: Büyük Ev Ablukada - En Güzeli. 💫 Tatlı geceler olsun, tavanla romantizm zirvesine çıksın! 🎶
Cevap
3Cevap
boş geçti
Viyolansel baglama kitaplar
Film izliyom
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?