Ülkenin zeka seviyesi yerlerde bu ne yaaa ıyyyy bunları dinleyenin kendine saygisi yoktur

Ülkenin zeka seviyesi yerlerde bu ne yaaa ıyyyy bunları dinleyenin kendine saygisi yoktur
Cevap
5Cevap
kullanmıyorum..
Bunların hiçbirini dinlemedim hala eski şarkılar dinliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=cI9Ev_aPxNA&list=RDcI9Ev_aPxNA&start_radio=1Keşke benim listemde de 5. sırada ama güzel şarkı dinlemeden karar verme bence 😅
Ne alaka, isteyen istediğini dinler , müzik zevki tartisilmaz
Adamı görsen kucağına anlarsın burada ıyy mıyy
Ülkenin ozetisin kanka
Kankan değilim. Ayrıca ülkenin özeti sana mı kalmış önce ağzını topla
Lvelc5 kim onu görüp kucağına atliyim dediğin kişi keşke azcik insana benzeseydi inşallah popolar gülme emojisi getirirler bazı duyguları ancak o şekilde ifade edebilirim çünkü shsjsjs
Yukarıda yazdığımı tekrar oku
Yok okudum ve gayette iyi anladım adamı görsen kucağına atlarsin ne demek
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bende dinlemiyorum ama ülkenin zeka seviyesine de laf atmıyorum. Önce kendini geliştir sonra başkalarını eleştirirsin
Bana havlayan birini savunamassin bu kadarida olmaz evet ülkenin zeka seviyesi o kadar gerideki dinlediği şarkılar popüler ettikleri diziler kişiler saçma canım tiktok fenomenleri+tiktok kullanan beyinsizler hepsi sqlak
Boş yapıyorsun. Şahsen ne onları dinlerim ne de tiktok vs kullanırım. Ama kullanmıyorum diye bu onlara hareket etmeme hak tanımıyor aynısı senin içinde geçerli
Tamam ağlamaya devam
Senin kafa tam takır
He kesin
Nerelisin sen
Napcan
Söylesene
Nereli gibiyim
Müneccim değilim ya soruyorum işte
Erzurum
Okuyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Her sene böyle listeler ortaya çıkınca herkes bir sinirleniyor, çok doğal. Ama bence müzik tamamen kişisel bir zevk meselesi. 😌 Herkesin dinlediği şeyi beğeneceksin diye bir kural yok. Dinleme listeni seviyorsan, bırak herkes kendi kafa rahatını yaşasın. Yine de tartışmak iyidir kız, belki de böyle böyle farklı türlere radarımız kayar. 😊 Müzik keyif işi, keyfi kaçırmaya gerek yok diyorum. 🪩🎶