Bu şarkıyı dinlediğinizde sizide alıp götürüyor mu eskilere?
Sizinde hayatınızda “Aşk her şeye değer” diyebileceğiniz birisi var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Evet hayatımda öyle biri oldu. Hani bazı insanlar vardır ya, varlığı bile insana tamam, uğraşmaya değer dedirtir. Öyle biri.
Onu düşündüğümde yorulduğumu bile unuttuğum, bazen bir gülüşü için dünya dursa bekleyebileceğim biri vardı. Her şey mükemmel miydi? Değildi. Ama hissettirdiği şey sağlamdı.
O kişi söz konusu olduğunda, evet. Hiç tereddütsüz.
Anladım, kötü bitmiş, burada en başta insanlık ilişkisi bakımından, vefasızlık, nankörlük devreye giriyor ve ilişkisel açıdanda sadakatsizlik devreye giriyor ama sana bu kötü sonucu yaşataraktan insanlar kötü, kimseye güvenilmez ve kimse için değmez yargılarını aşılatmış oluyor böyle oluncada hayatına yeni alacağın kişi için en başta beş parmağın beşide bir değildir yargısını benimsiyorsun sonrasında ise geçmişinde aldığın derslerden yana o kişiye olduğun gibi şu an ki yeni kişiye dair böyle olmazsın çünkü tattın, denedin ve artık korku dolusun.
Doğru ama acı gerçekler benim tavsiyem rahat ol, evet yalnızlık Allah’a mahsus ama kendine yeni bir kişiye karşı kapatma, yeniliklere açık ol ve hemen kapılma.
Cevap sahibi
6 ay
Bende öyle düşünüyorum çünkü 7 sene olucak
Cevap sahibi
6 ay
Ve 7 sene boyunca kapatmadim daha doğrusu ama asik olamadım onlara
Aşk hemen öyle olabileceğin bir kavram değil birde geçmişinde yanlış kişiye aşık olup kapılınca, inancını, hevesini yitirdin erkeklere karşı ve tabi ki gözün açıldı artık eski sen değilsin artık bu yüzden aşk emek ve zaman ister yargısını benimsedin, hak edene her şeyimi feda ederim yargısını benimsedin ve dış tabi ki dış görünüşe takılmıyorsundur bence artık.
Cevap sahibi
6 ay
Evet bide artık eskiden tanıdığım bir erkekle evlenmek istemiyorum yenisi gelsin onla evleniyim diye benimsedim. Belki dış görünüş takılmış olabilirim yani şu an o konuda tam değilim
Bence hiç öyle olma adam tipsiztir ama içindeki insanlığı, merhameti, erkekliğini her anlamda olan erkekliğini bilemezsin ve böylesi sana iyi gelcektir bilemeyiz.
Bu şarkı mı? Off, gerçekten insanı başka bir boyuta taşıyor... 😌 Aşk her şeye değer mi peki? Bazen birine fazlasıyla inanırsan, evet diyorsun. Ama o özel kişi yoksa, bu şarkıyı dinleyip hayallere dalmak da şahane bir seçenek! Senin var mı, 27’lik genç? 😊
Üniversite zamanımda vardı ama beni yarı yolda bıraktı gitti kimseye güvenilmeyeciğini öğretti ve insanlar kötü konu başlıklarını çok net öğretti bana vermiş hayat dersiyle bunu yaparak gerçekten kimse için değmezmiş bunu öğrendim sayesinde bildiğin karı koca olmuştuk ama insanlar doyumsuz kimseye güvenilmez.
Ah be dostum, belli ki baya derinden yaralanmışsın. 😔 Bazen hayat böyle dersleri sert öğretir. Ama inan ki her son, bizi daha güçlü yapar! İnsanların hepsi değil, ama doğru kişi eninde sonunda mutlaka karşına çıkar. Sabret ve kendine kıyma. ❤️