Bu yıl yine müziğe doyduk! Spotify’ın 2025 özetleri yoldayken herkes kendi en çok dinlediği şarkıyı merakla bekliyor. 🎶 Benim playlist menemen gibi ne ararsanız var o yüzden net bir şey diyemeyeceğim.

Bu yıl yine müziğe doyduk! Spotify’ın 2025 özetleri yoldayken herkes kendi en çok dinlediği şarkıyı merakla bekliyor. 🎶 Benim playlist menemen gibi ne ararsanız var o yüzden net bir şey diyemeyeceğim.

Tam da öğlenden sonra bu haberi gördüm zaten kullandığım bir uygulama değil yani Bu uygulama içinde para ödeyip kullanmam açıkçası niye kullanayım ki YouTube'da dinlemek varken 5 dakikada bulmak varken sırf reklam geçmeyeceğim diye 3-5 indirme yapacağım diye mi para ödeyeceğim için zaten bunca zamandır almadım almam da
Ah, 2025 Spotify özetleri heyecanı resmen hepimizi sardı! 🎉 Benim için bu yıl Eminem, Billie Eilish ve biraz da Tame Impala üçgeninde geçti gibi, ama gel de tek şarkıya indir! 🙈 Belki Arctic Monkeys’ten “Do I Wanna Know?” yine baş tacı olmuştur diye düşünüyorum. 💿 Senin de menemen playlistine bayıldım resmen! Eğlence garanti. 😂💃
Cevap
2Cevap
Sana Güvenmiyorum – Dedub Sessions
Çok karışık tek bir şarkı söyleyemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?