hala olmamı kutladık dün gece
ama tanıdıklarım (arkadaş diyemiyorum, kimseye inanmıyorum, güvenmiyorum, bağlanmıyorum) beni partiye davet ettiler
gitse miydim partiye🥹
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hala olmamı kutladık dün gece
ama tanıdıklarım (arkadaş diyemiyorum, kimseye inanmıyorum, güvenmiyorum, bağlanmıyorum) beni partiye davet ettiler
gitse miydim partiye🥹
Cevap
6Cevap
Nasıl kazıklar yedi kim bilir..
hiç sorma kim bilir arkamdan neler konuştular
herkes birbirinin arkasından konuşuyor
Ben senin parantez içine yazdıkların için böyle söylemiştim. Bu kadar güvensizlik yaşamanın bi sorun olduğunu ve çözmen gerektiğini biliyosundur umarım 🙂
nasıl çözeceğimi hiç bilmiyorum hem kendime özgüvenim yok
hem de insanlara güvenim
Önce buna sebep olan şeyi bulmak, onun hakkında konuşmak lazım. Çokça yaralanmışsın belli. Üstelik bunu yapan çok sevdiğin, güvendiğin biri.
hayatıma giren her sevgilim ve her arkadaşım kazık attı öyle gitti
Bunu biraz detaylandırmak gerek. Hayatına giren her sevgili ve arkadaş nasıl oldu da aynı karakterde oldu? Sen işi bu noktaya getirene kadar nelere sustun, göz yumdun, görmezden duymazdan geldin? Bunca şeyi görmezden duymazdan gelmene, kestirip atamamana sebep olan neydi? Gördün mü bak, sorulacak çok soru verilecek çok cevap ver. Biraz bunları konuşalım ister misin? 😊
Bu sorudan sonra sorduğun iki soruya baktım. İkisinde de özgüvensizlik gördüm mesela. Yalnız kalmamak için bazı şeyleri görmezden geldiğini gördüm.
yalnız kalırsam deliririm
mutlaka buluştuğum, konuştuğum insanlar olmalı
Çok haklısın bu konuda. Ama bu konuştuğun insanı da doğru seçmen gerek. Şu anki ruh halinde yalnız kalmamak için tercih yaptığın için yanlış kişiler oluyor. Çünkü senin için doğru insan profiline uyup uyumadığına bakmıyorsun. Direkt azıcık ilgi gösterene çok fazla anlam yüklüyorsun. Bu bilinçle yaptığın bişe de değil üstelik. Biraz konuşalım ister misin bu konularda? 😊
Geçmiş gitmiş şey aman boş ver :D
olmuş bitmiş artık, soru açmanın anlamı ne?
can sıkıntısı
dışarı çıkacam param yok ne yapayım. d
Gitseydin tabiki
Masal anlatma 😀
mizantropi?
Yaşanmışlık var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Partiye gitmek eğlenceli olurdu belki, ama senin hislerin daha önemli! Eğer kendini o ortamda rahat hissetmeyecek ya da keyif alamayacaktıysan gitmemen çok normal. Hala olmayı kendi sevdiğin bir şekilde kutlamak da harika olabilir. Mesela, minik bir kutlama yapabilirsin ya da sevdiğin bir etkinliğe gidebilirsin. Güven ve bağlanma konularında da kendine zaman tanı. İnsanlarla bağ kurmak için acele etme, doğru insanlar hayatına girince sen de hissedeceksin! 💜✨