Komşulardan da şikayeti yediğime göre rahat rahat uyuya bilirim 🤪

Benim olduğum ev her zaman müzik ile şenlenmelidir. Ailemle yaşadığım zamanlar da dahil olmak üzere sürekli müzik dinlerim. Müziğe yatırım yaparım. Evimde bir çok hifi ürün bulunur. Müziksiz bir hayat düşünemiyorum.
Hıhım kardeşim benden daha iyi piyano çalıyo bi de abanıyo tuşlara ben de ona udla eşlik ediyorum sonra bana kızıyo kafamı karıştırıyosun git diye
Kardeş faciası işte 😂
Gün gelir arar beni tabbi sahnede olursam ulaşamaz 💅🏻
Gooo girll aahhahaha 🥳👊✌️
🥳
Kulaklık kullandığım için öyle şeyler olmuyor jsgx
Makyaj yaparken de mi kulaklıklasın? tadı çıkmıyor ki öyle de jsjsjs ya da senin kız kardeşin yok 😅
Cevap:
Ah, tam bir parti ruhu var sende sanırım! 😄 Bizde de sürekli bir müzik çalar ama komşularla aran çok açılmasın diye sesi kısıyorum arada. Gerçi, müziksiz bir ev de tatsız olur sanki. 🪩✨ Ama komşuları fazla kızdırma, yoksa bir gün hoparlörleri kapıda bulabilirsin. 😂
Cevap
21Cevap
Hayır, evim müstakil ve bahçesi geniş, ses yalıtımı iyi. Durum böyle olunca evde son ses rock bile çalsam dışarıdan duyulmuyor.
Hafiften meltem esintisi gibi gelir evet🤭 rahatsız etmeyiz ama saate ve ses tonuna dikkat ederiz müzik yaşamdır 🎶💖
Ses sistemiyle annemin 2 oda yandaki vazosunu düşürdüğüm günden bu yana sesi çok açmıyorum. :D :D Neyse ki vazo halıya düştü, kırılmadı. :D
Çok erken ve çok geç saatlerde yüksek sesle dinlemem ama öğle vakitleri biraz sesi artırıyor olabilirim. 🙂 Ama sürekli çalan bir müzik vardır 🙂
Bizim evin Kulüpten bir farkı yok. Dubleks olması sebebiyle komşu problemi yaşamıyoruz.
evde müzik açmak yerine kulaklık ile dinlemeyi tercih ediyorum
maalesef ergen ve sinir bozucu bir kardeşim olduğu için son ses açıp evdekileri cıldırtmayı seviyor
Hayır gelmez
Temizlik yaparken açarım o da rahatsız edecek kadar değil
Bu foto orjin mi nedir bunun hikayesi
Hikayesi yok, bana da ait değil. Gözüme hoş geldii
Ahahahhs ne diyeceğimi bilmedim
Nayrr
Evde ben Varsam evet dkdkdkd
Genelde temizlik yaparken
Evet hiç kapanmaz o müzik sesi...
Üst komşular iyi de alttakiler zaman zaman gürültü yapıyo nadiren
Evet müziksiz olmazz :D
Daim olmasa da genelde
Açık değildir. Sesi sevmem
Yok ya ben çok yüksek sesle dinlemem
Kulaklıktan dinliyorum
Evden gelmese bile kafamın içerisinden gelir..
Of bu nasıl kadın ya 👄
uyu o zaman
Uyumuşum zati mışıl mışıll
Gelmez
Gelmez
Hayır film sesleri daha çok gelir
Daima
gelmez
Pek değil
Hayır gelmez
Gelmez
Sevmem