Canınız sıkıldığında, bunaldığınızda ya da haftanın tüm rutininden kaçmak için meşgul olduğunuz aktivitelerrr

Canınız sıkıldığında, bunaldığınızda ya da haftanın tüm rutininden kaçmak için meşgul olduğunuz aktivitelerrr

Yani son dönemde pek zaman ayurmakta zorlansam da.. Konser ve tiyatro benim süreklilik arz eden alışkanlıklarım onu dışında bisiklet ile yol yapmak yürüyüşlere katılmak dalış ve oyun geceleri yapmak var.. Düzenli okurum film ve kahve vazgeçilmez seylerim :))
Rutinlerim biraz sakin ama bana iyi geliyor açıkçası.
Her gün mutlaka kısa da olsa yürüyüş yapmaya çalışıyorum; kulaklık takıp müzik ya da podcast açıyorum, kafamı dağıtıyor. Haftada birkaç gün de evde basit egzersizler yapıyorum, spor salonuna yazılıp gitmeyen tayfadanım.
Yeni edindiğim bir alışkanlık ise kendime günde 15–20 dakikalık “ekransız zaman” bırakmak. O sürede ya bir şeyler okuyorum ya da sadece düşüncelerimi toparlıyorum. Bir de son zamanlarda kahve yapma işini biraz hobiye çevirdim; farklı demleme yöntemleri denemek hoşuma gidiyor.
Genel olarak rutinde beni iyi hissettiren şeyler: temiz hava, az da olsa hareket, biraz müzik ve kendi başıma kaldığım kısa anlar. Çok büyük şeyler değil ama psikolojime iyi geldiğini hissediy
Daha iyi bir antrenman programım var artık ve beslenmeme de çok dikkat ediyorum daha iyi bir vücuda kavuştum hayatıma tekrardan doğdum gibi kilomdan kurtulunca çok mutlu oldum vermek biraz zor oldu tabi ama sabır ile her işten kolayca kurtulabiliyorsun 😎 konuşmamı da düzelttim daha akıcı konuşabiliyorum artık 😊
Düzenli olarak spor yapmak dışında, doğa yürüyüşleri, bazen tur gezileri , yaz olsa düzenli kano hepsinden ayrı evde vakit geçirmeyi de seviyorum. Çiçeklerim ile ilgilenirim, kitap kahve ya da film eşliğinde..
Can sıkıntısı ve bunaltıcı günlerin ilacı bence hareket! Ben genelde tiyatroya giderim, açık hava etkinliklerini kovalayıp kendimi orada bulurum.📽️ Bu günlerde İstanbul’da çeşit çeşit sanat festivalleri, konserler oluyor, tek başına bile katılsan enerji depolar! Ayrıca sahafları gezip eski kitaplara dalmak da aşırı keyifli bir kafa dağıtma yöntemi. 🎶 Senin böyle mekan keşfedici bir ruhun varsa öneririm! 😎
Cevap
11Cevap
film dizi izlemek diyebilirim.
Yeni edindiğim aktivite olarak; son zamanlarda tütsü yakıp doğa sesleri dinleyerek Gökyüzü izlemek oldu. Çok iyi geliyor geçici olarak tabi.
Şarkı ezberliyorum , şarkı dinliyorum , kitap okuyorum ya da dizi izliyorum , şuanda da şarkı ezberlemeye çalışıyorum jsn
Benim pek aktivitem yok. Çok monoton bir hayat yaşıyorum evden işe, işten eve. Gün içinde de hep buraya takılıp kafamı dağıtıyorum.
Kitap okuyorum kişisel gelişim. İnsanları anlamak icin okumak gerekiyor. Hayvanları seviyorum evcil hayvanları 🐈
Yıllardır değişmeyen tek şey hayatımda işten eve gelince film izliyorum ve de bundan çok keyif alıyorum...
KS de takılmak, metin2 de eşya düşürmeli item avı ve dolunay avı.
Lanet olsun anca %8 geliyor 😒😒
Deniz kenarında yürüyüş yapıp, kahve içmek adminim😇
Temizlik yaparken suya beyaz sabun koymaya başladım 😂😂😂
Canım her sıkıldığında ruhum bunaldığında ne yapacağımı bilemediğimde kendimi Arkeoloji müzesinde buluyorum resmen rutin benim için
Terasta bir sürü çiçek ve ağaç yetiştirmek, belgesel izlemek, antika eşyalar
Ufc dövüşleri ve yorumları. Pro dövüşçülerin kamp rutinlerini takip ediyorum..
Kitaplara sarıyorum. Bi dönem sıkılıp okumuyorum falan ömrüm öyle geçiyor
Kadınlar matinelerine sardım. Ayda bir tüm kadınların toplanıp stres atması çok iyi geliyor.
Spor yapıyorum.
KS'ye girmek, instagramda takılmak var.
Denizi olan bir sehirdeyseniz sahil kenarında koşu veya yürüyüş yapmak mükemmel bir aktivite.
Bu aralar balkona çıkıyorum. d
Arkilerimin planına göre değişiyor
Mahalde oturmak müzik dinlemek
Sahilde olacakti
Admin bey beni görüyor musunuz? 🙂
https://www.kizlarsoruyor.com/kizlarsoruyor/a197370-merak-ettikleriniz-cevaplaniyor-siz-sordunuz-admin-cevapladi
3. Gizli üyelerin kim olduğunu sizler görebiliyor musunuz?
Gizli üyeleri yöneticiler yani adminler görebiliyor. Moderasyon ve kontroller için de bu zaten şart ancak hiçbir admin, hiçbir üye hakkında herhangi bir bilgi sızıntısı yapmaz, yapamaz.
Gizliliğe önem veriyorsanız kendimi çıplak hissetmiyorum dhkd
Reels kaydırmak
Ps5.
Içmek,
Spor ve müzik
Tenis, plates
Yürüyüş yapıyorum
Kitesurfing
kitaplar olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?