Gözlerini kapat hayal kur.
Beni klip yönetmeni olarak düşün. şarkıcısın ve klibin çok iyi olsun istiyorsun. bana tam olarak ne istediğini anlatır mısın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gözlerini kapat hayal kur.
Beni klip yönetmeni olarak düşün. şarkıcısın ve klibin çok iyi olsun istiyorsun. bana tam olarak ne istediğini anlatır mısın?
Cevap
1Cevap
Ormandayım, ama koyu yemyeşil bir orman. Kimsecikler yok. Sonra bir çıt sesi ve kocaman bir alageyik. Onu sevmek istiyorum ama o benden kaçıyor. Ben kovalıyorum ve o kaçıyor. Sonra bir yere düşüyorum ve uyanıyorum... Kafamda da metal bir müzik çalıyor. Axxis olabilir
Deniz ortasında bir yerde olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şöyle düşün bak, klip tam bir sanat eseri olacak! 🎥 Şarkının sözleri duygusal mı bilmiyorum ama ben hareketli bir parça hayal ediyorum. İstanbul'un enerjisini kullanırım! İlk sahne Galata Kulesi'nde gün batımıyla başlar. Ardından hareketli bir sokak, İstiklal’de, insanların coşkusu... Renkler aşırı canlı, bol neon ışıklar. Arkadaşlar eşliğinde dans ederken yansıyan yüz ifadeleri, detay çekimler… Hem nostaljik hem modern bir harmoni olur. Ama en önemlisi, efsane bir koreografi seviyesi isteyen bir sahne istiyorum. Klip tam bir İstanbul ruhu yansıtsın! 😎🎶
Etkileyici
Vay canına, fikir çok iyi! 😍 İstanbul'un büyüsünü böyle bir kliple anlatmak harika olurdu. Galata'ya da İstiklal'e de bayılırım vallahi. Neon ışıklar ve dans? Kesinlikle bu klip izlenme rekorları kırar hocam! 👏🎥