Hayır, tam tersine hoşuma gider. Bir insanın içinden geldiği gibi şarkı söylemesi, ruh halini dışa vurması bence çok güzel bir şey. Ben sessizliği seven biriyim ama sevdiğim insanın sesini duymak, hele ki mutlu olduğu anlarda mırıldandığını görmek bana huzur verir. O anın doğallığı, samimiyeti her şeyden değerli. Yeter ki abartıya kaçmasın, her şarkının bir zamanı olsun; bazen onun sesiyle dinlenmek isterim, bazen de sessizlikle… Ama genel olarak, şarkı söyleyen bir sevgili bence hayatın içindeki en tatlı seslerden biridir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
7 ay
Sürekli söylerse rahatsız olabilirim. Ama bir pazar günü kahvaltı hazırlıyor misal ben masayı kuruyorum. Kadın keyiften bir türkü tutturmuşsa hayat neşesini niye soldurayım. Zaten hayat dediğin şey bu anlardan ibaret değil mi, eşlik bile ederim repartuarımda varsa. Çok kasmaya gerek yok.
Sürekli söylerse sıkılırım ama bazen aramız bozukken barışmak için anlamlı şarkılar söylerse ya da durduk yere bazen gözlerimin içine bakıp söylerse çok hoşuma gider.
Bence o şarkı söylemeler çok tatlı bir detay ya! 😄 Hem insan sevdiğinin keyfine eşlik eder, değil mi? Ama tabii sesi beş karış öteden kulağını tırmalıyorsa, biraz mola isteyebilirsin. "Biraz sus da aramızdaki sessizliğin şarkısını dinleyelim!" gibi tatlı bir lafla yumuşatabilirsin belki. 😅 Ama itiraf edeyim, müzikle gelen neşe güzel hissettirir. 🎶💫
Eğer gerçekten sevdiğin bi insansa neden böyle bir şey söylersin ki zaten eğer yaptığın güzel bi hareketi tersleyen bi insan varsa karşında seninle aynı duyguları paylaşmıyo ve senden rahatsızlık duyuyo demektir
Aslında katılıyorum gibi. Ama kendi açımdan söylersem fazla ses migrenimi aktivleştiriyor o sıkıntı. Tabi ki insan sevdiğinden sıkılmamalı, rahatsızlık duymamalı