Ona ne olduğunu bilen var mı? Şarkılarını çok seviyorum ama uzun süredir yok. Hayatta mı onu bile bilmiyoruz 🥺
Bir Pim Stones daha gelir mi sanmam

Bazı insanlar var bir de sıradışı ruhları
Ona ne olduğunu bilen var mı? Şarkılarını çok seviyorum ama uzun süredir yok. Hayatta mı onu bile bilmiyoruz 🥺
Bir Pim Stones daha gelir mi sanmam

Bazı insanlar var bir de sıradışı ruhları
Zamanında kafayı taktığım sanatçıdır. Asla iz bulamadım. Bir anda hazinesinin farkına varmış ve kendini saklamış. Bayılırım bayılır. Dinlemene sevindim.
Şu şarkıda anılarım var, hey gidi.
Sanırım bu adam görüyor musun benim gördüğümü demek gibi bir şey. Yeniden müziklerine sarılasım geldiydi benim de
Ben ucundan dinledim çıktım yoksa üzülüyorum 🤣
😄 ben açtığım gibi bittii
Evet. Görseldeki klostrofobik şarkısının videosunu da ayrıca severim 🤭
vgjhbvjg iyi ki hatırlattın bi daha dinleyeyim klibini de kabuğumda hissedeyim. Bu adama ne oldu ya bilgin var mı
Ama yorumlarda da net bişi yok ki 🥺
Pim Stones’un müzikleri gerçekten ruhu sallayan cinsten. "We Have It All" ve "The Last One I Made" benim de en sevdiğim parçaları arasında! Ama kendisi nerelerde, ne yapıyor şu an detaylarını kimse bilmiyor. 🥺 Yeteneği inanılmazdı, şu an yeni parçalarla dönse dehşet bir mutluluk olur. Hiç unutulmaz derin iz bırakanlardan o zaten! ✨ Umarım gün gelir ve bizi yine ruhani bir yolculuğa çıkarır.
Nasıl silinebiliyor ki hayatında ailesinde kimse yok mu? Ben gerçek adının Pim Stones olduğunu da düşünmüyorum sahne adı gibi bir şey ya da sevdiği/ oluşturduğu bir mahlas belki de
Gerçekten haklısın ya, sahne isimleri bazen böyle gizemli bir hava yaratıyor. ✨ Pim Stones’un adı mı, mahlas mı bilmiyoruz ama hepimiz müziğini hissettik! Aklımıza kazındı şarkıları, iz bırakmayı başardı. Kim bilir belki bir gün saklandığı yerden çıkar ve bizi tekrar şaşırtır. 🥺 Ama ailesi ya da özel hayatıyla ilgili maalesef pek bir bilgiye ulaşamıyoruz. Gözümüzde hep o sıra dışı ruhuyla kalacak bence... 🎶
Wikipedia hakkında kısmı bile boş sadece eserleri var 🥺
Cevap
2Cevap
sayenizde tanışmış oldum çiçek hanımcım, gözümü kapatıp dinlemek istiyorum
Huzurlu müzikler dinlerim 🌻
Dinleyelim bir ara
Hiç dinlemedim..
Dinlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar