Sansar salvo ile çok dalga geçiyorlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ya eskiden kalma cinnet videolarını koyup edit yapanlar ya da sövüp kışkırtanlar var, dalga geçiyorlar. Ebo bile Sansar’a gülüp cinnet editini açtırıp Sansar’ın kapatmasını söyleyince, o açmamış gibi yapıp suçu arka plana atıyordu. Ben bu duruma çok üzülüyorum. Bazılarını etkilemez, garip karşılar ama çocukluğu ve gençliğinde Sansar’ı dinlemiş insanlar beni az çok anlıyordur. Kimisine motivasyon verdi, kimisinin idolü oldu; yaşadıklarına rağmen pes etmeyip, bizim de pes etmememiz gerektiğini gösterdi.

Şimdi de pes etmiyor ama bu durumdan da kurtulamıyor. Geçen ağladığı videosunu gördüm, çok üzüldüm. Ama yorumlarda dalga geçiyorlardı. Sansar’ın ağladığı videoda dinleyicileri motivasyon olsun diye şarkılarını açıp geçmişler, ondan galiba. Keşke kurtulabilse, madde ve psikozdan. Kimse doğru düzgün yardım etmiyor. Adam böyle giderse gerçekten hayatını kaybedecek. Bu rap camiasından birisi gerçekten yardım edip tedavi olana kadar, hastaneden çıkarmaması lazım; 10-20 gün ile olacak bir şey değil, daha kötüye gidiyor.
Sansar salvo ile çok dalga geçiyorlar bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?