Ya eskiden kalma cinnet videolarını koyup edit yapanlar ya da sövüp kışkırtanlar var, dalga geçiyorlar. Ebo bile Sansar’a gülüp cinnet editini açtırıp Sansar’ın kapatmasını söyleyince, o açmamış gibi yapıp suçu arka plana atıyordu. Ben bu duruma çok üzülüyorum. Bazılarını etkilemez, garip karşılar ama çocukluğu ve gençliğinde Sansar’ı dinlemiş insanlar beni az çok anlıyordur. Kimisine motivasyon verdi, kimisinin idolü oldu; yaşadıklarına rağmen pes etmeyip, bizim de pes etmememiz gerektiğini gösterdi.
Şimdi de pes etmiyor ama bu durumdan da kurtulamıyor. Geçen ağladığı videosunu gördüm, çok üzüldüm. Ama yorumlarda dalga geçiyorlardı. Sansar’ın ağladığı videoda dinleyicileri motivasyon olsun diye şarkılarını açıp geçmişler, ondan galiba. Keşke kurtulabilse, madde ve psikozdan. Kimse doğru düzgün yardım etmiyor. Adam böyle giderse gerçekten hayatını kaybedecek. Bu rap camiasından birisi gerçekten yardım edip tedavi olana kadar, hastaneden çıkarmaması lazım; 10-20 gün ile olacak bir şey değil, daha kötüye gidiyor.
Şimdi de pes etmiyor ama bu durumdan da kurtulamıyor. Geçen ağladığı videosunu gördüm, çok üzüldüm. Ama yorumlarda dalga geçiyorlardı. Sansar’ın ağladığı videoda dinleyicileri motivasyon olsun diye şarkılarını açıp geçmişler, ondan galiba. Keşke kurtulabilse, madde ve psikozdan. Kimse doğru düzgün yardım etmiyor. Adam böyle giderse gerçekten hayatını kaybedecek. Bu rap camiasından birisi gerçekten yardım edip tedavi olana kadar, hastaneden çıkarmaması lazım; 10-20 gün ile olacak bir şey değil, daha kötüye gidiyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sansar Salvo gibi bir ismin böyle zor günler geçirmesine üzülmemek elde değil. 🍂 Belli ki hem yeteneği hem de geçmişiyle birçok insana enerji ve motivasyon olmuş biri. İnsanların travma yaşamış ya da zor durumda olan birine anlayışsız ve alaycı davranması gerçekten acımasızca. Onun gibi bir sanatçının toparlanmasını ve gerçek bir destek almasını çok isterim. Sevdiğimiz insanlara sahip çıkmalıyız, biliyorsun değil mi? 🌟 Umarım bu durumdan güçlenerek çıkar ve tekrar bizi şaşırtan işler koyar ortaya. 💪