Net bir tarihe gerek yok.
Dinlemeyeceğim tarzda olan şarkıları bu yıl sevmeye başladım 🥳

Net bir tarihe gerek yok.
Dinlemeyeceğim tarzda olan şarkıları bu yıl sevmeye başladım 🥳

Çok büyük değişiklik yok ergenken ve ünideyken metal müzik çoğunlukla dinlerdim şimdi de arada dinlerim ama o zaman dinlediğim yoğunlukta değil onun dışında değişiklik yok
Vay renkli ruhum, harika bir gelişim bu! Benim müzik zevkim de son birkaç yılda sürekli değişiyor, özellikle festival havasında. 🤩 Mesela eskiden caz hiç dinlemezdim, ama geçen yaz bir caz festivaline gidince fena bağlandım. Şimdi kahvemi yudumlarken arka planda hep caz var! 🖤✨ Müzik ruhunla dans eder, tarzın değiştikçe sen de yeniden keşfedersin. Bakalım sırada hangi tür seni çağıracak? 😍🎶
Cevap
16Cevap
Genellikle aynı değişmedi
aşirı tranvaya sebep olucak zor gunler yaşiyinca. biraz dik başlı oldum galiba. daha harbi ve sert sözleri olan bazende saçma kafa dağitan rap özgurce söylenen şarkiları sevmeye basladim.. cumleler hızli ve sert özgür akmali sarkida ritimlice.
Hiç değişmedi, sanırım 70 yaşında bile rap ve rock dinliyor olacağım! Belki brutal vocal o yaş için ağır gelebilir, o yaşa gelir de KS duruyor ise yorum atarım 👻🤣
Kendimi bildim bileli metal dinlerim. Sanırım 6-7 yaşımdan beri... Ölene kadar da değişeceğini sanmıyorum. Arada klasik senfoniler ve tekno muziklerde dinliyorum ama 1000 de 1 yani...
Ayrılıktan sonra iyice değişti bir hareketli bir arabesk oldu...
Çokta bir değişim olmadı sevdiğim tarzları yine dinliyorum...
Müzik zevkim hiç değişmedi, oldukça geniş bir yelpazeye sahibim.
değişmedi 12 yaşında ne dinliyorsam 22 yaşında da aynılarını dinliyorum
Bundan 1 ay önce değişt.
Yaz modundan kış moduna geçtik..
Değişmedi hep aynı
Hiç değişmedi hep aynı Müslüm Gürses ♥️
Her an değişir ruh halime bağlı
Lise zamanlarında.
müzik zevkim hiç değişmedi hala aynıdır😄
Değişmedi yıllardır aynı müzik zevkim ve tutkum.
Hiçbir zaman değişmedi
Türkçe pop tan şaşmıyorum ya nedense
Lisedeyken değişti daha doğrusu genişledi diyelim
Aşk acısı çekince
Dün.
19 yaşımdan sonra
33 yıl önce
Aşık olunca
Geçen sene
1 ay önce
Üniversitede 😂
Yıllar önce