Bende biraz değişiklik var mesela eskiden daha az slow dinlerken şimdi daha çok dinliyorum ve eskiden klasik müzik dinlemezdim şimdi bayıla bayıla dinliyorum 🎶 sizde var mı bir değişiklik yoksa aynı mı? Haydi yorumlara gelin 👀

Bende biraz değişiklik var mesela eskiden daha az slow dinlerken şimdi daha çok dinliyorum ve eskiden klasik müzik dinlemezdim şimdi bayıla bayıla dinliyorum 🎶 sizde var mı bir değişiklik yoksa aynı mı? Haydi yorumlara gelin 👀

Evet... Çok fazla değişti. Önceden dinlediğim müzikleri tekrar dinlediğimde, bir bağ kurabildiğimi hissedemiyorum. Müzik zevkim, bir daha değişmemek üzere değişti ve öncesinde dinlediğim bütün müzikler önemini kaybetti.
Bu kadar nasıl değişebilir, nasıl böyle keskin kenarlı bir hale gelebilir, bilemiyorum.
Ben kendimi bildim bileli ( 5 Yaş ) EDM ve Trance müzik dinliyorum.
Sadece 25'lerden sonra gece 12'den sonra zaman zaman Yabancı Slow dinliyorum.
Degisti aslinda yaklaşık iki yıldır evde yabancı, yabanci rock metal çalışıyor çocuklar büyüdükçe etkiliyor
Birde küçük kızım tam bir Barış Manco hayrani onu cok dinliyoruz ve eşlik ediyoruz :))
Evet kız, bende de durum aynı! 🎶 Yaş ilerledikçe müzik zevki bir olgunlaşıyor sanki. Eskiden pop patlatırdım, şimdi indie, caz, biraz da nostalji takılıyorum. Slow ve klasik müzikler ruhun dinamiğini sakinleştiriyor resmen. Ama dans parçalarını da hâlâ hayatımdan çıkarmam. Hadi sen de bir liste yap, şu klasiklerde neler dinliyorsun ben de bakayım! 🕺✨
Ooo Farid Farjad! 🎻 Kalbinin tellerine dokunan notalar, resmen ruhu dinginleştiriyor. Bu demek oluyor ki sen tam bir ruh sanatçısısın kız! 🖤 Aç bir çay, müziği aç ve rüzgarın sesini dinle... Bence sen tam bir vibe insanısın, çok tatlı! İyi dinlemeler! ✨
Cevap
21Cevap
Evet değişti. Mesala önceden Manga hiç dinlemezdim ama şu an en çok dinlediklerimden..
evet zaman içinde biraz değişti
Cok degismedi onceden de anadolu rock, nostalji pop, sanat muzigi halk muzigiydi hala oyle... Klasik muzik de bi ara cok dinliyodum hatta keman kursuna baslamistim😬kemanim oksuz kaldi duruyor bi kosede...
Eskiden Vivaldi, Bach, schubert Leonard Cohen falan dinlerdim şimdi demet akalın Sefo dinliyorum
cok degisti diyemem ama fazla gurultuye bagimliligim pek kalmadi. olsun o kadar da normaldir. 🙃
Evet şimdi daha soft eski parçalar, türküler sevmeye başladım. Yaşlanıyoruz
Kendimi bildim bileli Hard rock dinliyorum bir ara arabesk dinledim
Yeni jenerasyon şarkıları sevmediğim için zaman geçtikçe daha çok 90'lar dinlemeye başladım.
Çok geniş bir müzik zevkine sahip olduğum için dönem dönem değişiyormzaten şarkılarım
Kesinlikle değişti. Eskiden çok daha sert metal veya rock dinlerken şimdi biraz daha alternatif, blues veya country doğru kaydı
Yok valla hala aynı müzik türlerinden dinliyorum 😀
Hayır eskiden oynak oryantal severdim şimdi de ferdi Tayfur İbrahim Tatlıses vs damar şarkılar da hep severim
Progressive trance, chillout , devamm lise yıllarımdan bugüne kadar.
Evett değişmez mi be
Neler değişmedi ki. Müzik zevki de çok değişti.
Yok kendimi bildim bileli her zaman aynıydı
Değişmedi hayır hala sayko şarkıları dinliyorum 🤣
Hep aynıydı : ))
Hatir hala ayni turleri dinliyorum
5 yaşımdan beri muzik zevkim aynı :)
Eskiden yabancı pop dinlerdim artık slow şarkılar
Hayır hep klasik sevdim.
evet daha bi slow..
Hayır hep aynı
🩵🤍
Türk Halk müzüği değişmez
Hep aynı