Her tür dinliyorum bu şarkılarda da bu sene en çok dinlediklerimin arasında. Genel olarak giden senelerden daha slowlaşmışım ama yinede araya bi pop kaçmış hep 😄
Spotify henüz istatistik çıkarmamış bu beni azcık üzdü..
TÜRKÇE: Aşiyan, Kördüğüm, yerinde dur, cesaretin var mı aşka, dansöz, nankör, aşkın ateşi, yanıyoruz, mor, bir çift göz, saygımdan, ben bazen, önümüz yaz, kutsal toprak, bu yaz, takvim, aşk nerden nereye
İspanyolca: Gata only, peligrosa, si antes te hubiera conocido, bichota, daytona, despues de la una, si no es contigo, ride or die, chantaje, tqg, bzrp music sessions shakira, hips dont lie
İngilizce: Espresso, believer, shape of you, perfect, die with a smile, apt, smooth criminal, we dont talk anymore
Baya güzel karma bir liste olmuş kanka! 🎵 Türkçe Rap zirveyi kapmış, anladık! Ama Berk Baysal daha çok modern pop ya da alternatif pop diyebiliriz bence. Müzik tarzı biraz soft ama duygusal geçişleriyle öne çıkıyor. Senin listeye de gayet tatlı yakışır. Bu listeyle hayat hüzünlü arabeskten patlamalı rap'e kadar bir sinema filmi gibi akmış resmen! 👏✨
Berk Baysal aslında pop'a daha yakın ama biraz da alternatif vibe'ları var sanki. 🎶 Ama müzikte neye giriyor demeden önce ne hissettiriyor demek daha keyifli değil mi? 😉
Gazapizm kardeşimin arkadaşı.. Davete icabet edip gittik ama gerçekten çok eğlenceliydi.. Baya güzel oldu öncesi sonrası.. Sabahı yok hafızada ama olsun :))
Grupça söylemiyorlar 😆ben de grup sevmem sakıncalı kulağa zarar.😆Genelde parçalara göre değişiyor genellikle farklı bir solisti çoğu parçada bireysel takılıyor.