Şarkı dinleyip içimden mırıldanıyorum (söyleşiyorum) şuanda 🙂 Az önce aylardır içimde debelenip duran cümleyi yeniden söyledim: "Ben ben olduğum sürece değişen hiçbir şey yok" Fakat bu sefer ekleme yaptım, neyse ki mevsimlere benziyorum, neyse ki dalga geçiyorum inişli çıkışlıyım 😌
Çocukken de aynıydım ben şimdi olduğu gibi kuşları izler toplu uçuşta birbirlerine nasıl hava akımı yapıp kolaylık sağladıklarını devir daim yapıp önden arkaya geçtiklerini gözlemlerdim. Yalnızlık zor ve yıpratıcı, kalabalığı sevmesem de bazı birliktelikler insana huzur veriyor, hayatını kolaylaştırıyor. Şeyy evet Günaydııın 😆
Mırıldanmak benim daha çok hoşuma gidiyor. Yürürken şarkı dinlemek etrafı algılamamı engelliyor gibi hissediyorum bu yüzden mırıldanırım. Çoğu zaman eski şarkılara denk gelir dilim. Bu sabahta evden inene kadar sürsün baharı söyledim zihnimde 🤩
Lakin daha iyi olur diyemem, kim hangisinde huzuru yakalıyor eğleniyorsa onu yapmalı tabi ya..
Sabah yürüyüşü ruhun detoksu resmen! Ama yürüyüş senlik değilse, mırıldanmak ya da şarkı dinlemek anı daha keyifli hale getirebilir. Şarkı dinlemek seni tempoya sokar, enerjiyi yükseltir. Mırıldanmak da tam kafa rahatlatmalık! İkisini dene, hangisi içini açıyorsa onu seç. Belki yürüyüşle de yıldızınız barışır. 😄🎶
Son kısım yavan oldu oturmadı tam dilime de oturmadı fiyelendirsene orayı.. Vedalar susar Sevenler, sevdiğini ne kin ne de nefret kusar.. böyle daha mı tatlı oldu ne
Word belgesine kaydettim. Müsait olunca okurum ben de :) Senin de yüreğine sağlık. Gidişin keskin, sözüm nettir! Biten biter, kalan onurdur Ne yas tutarım, ne geri isterim Saygıyla kapanır amel defterin...
Gözlerim kapalı bilincim açık, Sadece huzura, bendeki açlık. Ne şifa beklerim ne medet dilerim, Yeter ki bitmesin, güzel sözlerin.
Yolun bittiği yerde, gölgeler uzar Ne kin taşırım! Ne gönlüm bozar Gidene sorulmaz, vedalar susar Yine de susmasın, bana dillerin.
Söylerim anlamaz, sözüm dinlemez, Bir de üstüne halimden bilmez. Vedayı kabulü hak reva görmez, Gidersen ansızın, kalsın izlerin.
Çok hoşuma gitti komplesi ben bunu bir sesli okumayı deneyecem sen de yetenek var kesinlikle bir şiir kitabı yazıp basalım anı kalır 40sen 40ben 19 ortak çalışma
2 ruh 99 şiir kitabını adı Hatta ben bu kitap adına manevi bir anlam da kararım hayal gücüm saolsun :)))
Benim için sorun yok her türlü yazarım. Gelir payı istemem. Fakat toplam gelirin %60 ını lösev, mehmetçik vakfı, tema vakfı gibi kurumlara bağışlama şartı sunarım :)
Ben hiç anlamam öyle baskı işlerinden falan. Zengin biri de değilim. Borç harç yaşıyorum hayatı :) Masraf ne olur bilemem fakat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Gelir kısmını bağışlama konusunda anlaştıysak 40 şiir yazayım defterime. 19 şiiri de araları boş kalacak şekilde bırakırım sana yollarım hocam :)
Bunu bir güzel araştıralım ben de 40 şiir var mı bir karıştırmam lazım arşivleri irtibatta olalım satış kısmı latifeydi ben anı olsun diye bir sana bir bana baskı alırız düşündüm ama neden olmasın öyle şiirler okudum ki eleştirmek adına demiyorum da şu kısacık sürede bile yazdığımız çoğundan güzel...
Ben de öyleyim işte sırf bu site de doğaçlama yorumlara 40 taneden fazla yazmışımdır hele bir ara bir platform vardı kayıt tutabiliyor, sohbet ediyorduk orada 100 den fazla söz şiir yok oldu gitti aslında kalem kağıda dokunup sözleri yazmak lazım ama ben üşengeç bir adamım:))
Bundan 7-8 yıl kadar önce 6-7 tane falan şiir defterimi yakmıştım. O zamandan beridir kağıda yazmıyorum. Ama dediğim gibi yaptığımız şey bir fayda sağlayacaksa yaparım.
Ikiside oluyur bende ama bazen cozutuyorum yüksek sesle söyleyip buda yetmezmiş gibi dans ediyorum ya da garip hareketler yapiyorum özellikle bateri falan varsa sarkida kendimi pek normal görmüyorum :)))