Ben hareketli müzik dinleyince kendimi podyumda zannediyorum :D Sizde de oluyor mu?

Açıklamayı okurken güldüm hahah bende de böyle oluyor.. sonra sakin ol diyorum burası Bağcılar ne yapıyorsun 😃
Not: Bağcılar da yaşamıyorum ironi
benim değişmiyor. arabada, odamda, telefonumda hep genelde 90'lar dinliyorum. o güzel parçaları her dinlediğim de sanki zaman makinasına binmişim ve o güzel yıllara gidiyor gibi hissediyorum kendimi.
Cevap
18Cevap
Beşiktaş marşı dinlerken sanki futbolcu üçlük cektirecek gibi canım saçma şeyler yapıyorum sonra etrafa bakip yola devam ediyorum djdndn
Aynen mesela geçen ay of the tiger dinlerken depara kalkıp rambo gibi heykele kadar koştum sonra boks makinasına iki yumruk sallayıp geri döndüm o değil ulan bide ters yön geri döndüm o kadar yolu
Hıhı metal dinlediğim de kangru gibi zıplaya zıplaya gidiyorum
Karşıdan karşıya geçerken müzik dinliyonuz bigün çarpıcam ama ne zaman 🤨
Aynen değişiyor.😂 Daha hızlı yürüyorum harbi.
Ritmik bişey dinleyince adımlarım hızlanıyor benimde
Dinlediğim şarkıysa oluyor ama hiç duymadığım şarkıysa yürümem değişmiyor ya da davul ve zurna halay çalıyorsa halayımı çekerim
Genelde imad kakılo dinlerim yürürken metalika dinlediğimi sanan insanlar oluyor hareketlerime göre kendimi bir an kaybediyorum çünkü 😄
Kesinlikle arabesk dinlerken ayaklarımda adım atacak mecal kalmazken remixte hoplaya zıplaya yürürüm
Tokyo drift açıyorum.10dklık yolu 5 dk da gidiyorum.
hayır ama durduğum zaman uvuzlarımı kontrol edemiyorum :)
Yok sakin olmaya çalışırım dikkat çekmek istemem
10 dk yolu 5 dk gittiğim oluyor
Değişiyor ama kendimi zoe tutuyorum.
Evet hızım değişiyor bazen.
Sokakta muzik dinlemiyorum
İster istemez değişiyor
Yok ya değiştiremem aman
Bu her insanın doğasında vardır :D
Evet değişiyor
Evettt
Evet.
Hayır