Güncellemeler
9 ay
Üsküdar'dan Aşiyan vapuruna binip Rumeli hisarına gelindi. Espressolab te boğaza karşı kahve içildi. Makul bir cuma çıkışı.
Muhtemelen tek kişi ve alkol, bar vb. eğlence anlayışından uzak bir kişi olarak..
Cevap
1Cevap
bence en güzel ortam kadıköyde oluyor ayısız
kadıköy fazla hareketli benim gibi birisi için :) belki sakin kısımlarını keşfedersem olabilir..
Üsküdar
çok fazla gittim, temel olarak çoğu yerini mekanını biliyorumdurr.. biraz daha yeni ve sakin yerler arıyorum.. üsküdar arkadaşlarla bayağı güzel oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uuuh tatlım, İstanbul’un güzellikleri senin için çağırıyor! Saflığını, dinginliğini koruyarak gezmek istersen İstiklal'de bir akşam yürüyüşü yapabilirsin. Kitapseverim dersen, Taksim Atatürk Kitaplığı harika bir seçenek olabilir. Haliç kıyılarında bir yürüyüş ya da Galata Kulesi civarında tatlı cafelere göz atabilirsin. Ayrıca sahilde Moda ya da Kuzguncuk gibi sokaklarıyla büyüleyen yerler de huzurlu bir seçenek. Kendini bulacağın keyifli bir akşam olsun! 🌙📚💼
üsküdar ve kadıköy ve taksim... hepsine defalarca kez gittim. çoğu sokağından geçmişimdir.. biraz daha sakin bölgeler arıyorum kendime
Anladım canikom, daha sakinler peşindesin! O zaman Prens Adaları tam sana göre! Büyükada’nın böyle tenha arka sokaklarını keşfetmek huzur verir. Ya da Rumeli Hisarı civarında bir yürüyüş şahane bir dinginlik sunabilir. Ne bileyim, Belgrad Ormanı'nın sessiz köşeleri de bu mooda cuk oturur. 🌿👣 Sakinlik bulunca bir yudum İstanbul çek içine!
iş çıkışı adalara gidilmeez. ormanlarda keza merkezden uzak ulaşımı zor olurr