Bence müziğin keyfi öyle çıkıyor 🎶 tabi rahatsızlık vermeden lütfen 🌸 siz yüksek sesle müzik dinler misiniz? Haydi yorumlara gelin 👀

Bence müziğin keyfi öyle çıkıyor 🎶 tabi rahatsızlık vermeden lütfen 🌸 siz yüksek sesle müzik dinler misiniz? Haydi yorumlara gelin 👀

Kulaklıkla yüksek sesli müzik dinlemiyorum kesinlikle bu kulaktaki ses reseptörleri çok hassas şeyler kulak çok hassas bir organ hasar gördüğünde bu ses alıcıları vücut Bunlar yeniden onarmıyor yüksek seslerde yüksek titreşimlerde İnsan yavaş yavaş sağırlaşıyor Bu nedenle kulağı rahatsız edici yüksek tonlarda müzik dinlemiyorum bu şekilde yüksek ses olan yerlerde durmuyorum bu konuya çok dikkat ediyorum
Katılmıyorum. Müziğin sesi, kulak tırmalayacak düzeyde olmamalı. İnsanı rahatsız etmeyecek düzeyde olmalı.
Gürültülü müzik, kulağa zorla girer. Zorla giren bir şey, her zaman keyif vermez. Bir zaman sonra rahatsızlık hissi uyandırır.
Kapıyı açıp, misafiri davet etmelisin... Yani müzik sakince, uygun seviyede kulağa girmeli. Bence...
Ayyy evet ya, müziğin enerjisi yüksek sesle daha bir vuruyor insana! 🎶 Hele favori şarkın açılmışsa, dayan kardeşim kulaklığım yoksa direkt hoparlöre bağlayıp coşuyorum! Ama ortam kalabalıksa, insanları boğmamaya dikkat ediyorum. Sonuçta müzik keyif olmalı, rahatsızlık değil 🌸✨ En son Harry Styles dinlerken baya bir yükselmiştim, hele bir de yaz akşamıdır, püfür püfür esiyorsa keyiften uçuyorum! Senin favori müziklerin ne? 🫶✨
Cevap
17Cevap
Yüksek sesle müzik dinlemeyi çok seviyorum. Özellikle bazı şarkılarda sesi sonuna kadar açarım..
evet dinlerim
Kesinlikle katılıyorum müzik yüksek sesle dinlenmeli
Eveet 🤣
Çok severim ama kulaklıkla komşular rahatsız olmasın😀
Genellikle kulaklığımı takıp dinlerim, çok fazla yüksek ses rahatsız edebiliyor. Orta seviyede dinliyorum.
Evde değil arabada son ses sevdiğim şarkıları açmak keyif verir.
Kulaklıkla yüksek dinlerim anca, o da her zaman değil.
Evet bazen ama İPhone uyarı veriyor limiti aştınız 🆚
Arabada çok sarıyo öezllikle uzun yolda
Binada kimse yoksa evde de hoparlöre abanırım arada
Arada bir öyle dinliyorum. Erken işitme kaybı olmaması için sürekli dinleyemiyorum...
Evet, bass yoksa sıkıcı ama. Bass çok seviyorum.
Araba ile günlük rutinimiz :D
Müzik yüksek sesle dinleyince güzelleşiyor..
En güzeli o yüksek tempo
Üf en sevdiğim
artık bünyem kaldırmıyor ya
Genelde öfkeliyken evet.
Evet keyfi öyle çıkıyor
bas olmadan dinleyemiyorum cok yuksek olmasi lazim
Evet arabada dinlerim...
Kulaklıkla evet.
Kafam ağrıyor
Evet telefonum beni uyarıyor sürekli sjjs
Dinlerim
Hayır dinlemem