Sloganımız belli;
"Laney power to the music" 😂
Elektro gitar amfimi artık gitar çalmaktan çok müzik dinlemek için kullanan ben...
Sloganımız belli;
"Laney power to the music" 😂
Elektro gitar amfimi artık gitar çalmaktan çok müzik dinlemek için kullanan ben...
Müziği yüksek sesle dinlemeyi seviyorum. Bazen de yapmamam gereken şeyi yapıyorum ama motosikletle yolculuk sırasında son ses müzik dinliyorum. Daha bir agresif, daha bir seri kullanıyorum.
Bir adamın adımları diğerlerinin ritmine uymuyorsa, belki de o, başka bir müziğin sesini duyuyordur..))
Hıhım dinlerim🎧
Cevap
4Cevap
Yüksek sesle müzik dinlemek daha güzel geliyor bana. Yüksek sesle dinlemeyi sevdiğim şarkılarından bir tanesi de bu..
Evet aşırı severim
Müziği yüksek ses ile dinlemediğin zaman hiçbir keyif alamıyorum bir tek kulaklık kullandığım zaman yüksek ses bir süreden sonra bana rahatsızlık veriyor O yüzden müzik dinleme süremi kısa tutuyorum
Evet, hatta şu an çok sinirliyim müzik dinleyip unutmak istiyorum.
Bu aralar herkes kızdırıyor djdjdjd alıp başımı diyar diyar gideceğim benle gelsene dağlarda önüme kurt çıkarsa korursun sjsjjs
Vay bee iyi kurtlara doğru ben koşarım 🥺
Vayy pisluk 😂
Ne demişti Jafari;
Kurtlar doğuruyor, kuzuları kollayalım
İhtiyacın olan koruma değil, çoban değneğini tesirli bir silaha döndürecek bir bakış veya işaret, sonra kurtların vay haline... 😂
https://m.youtube.com/watch?v=tXPSWBOfGQU
Bak şiir fena değilmiş, onun uğruna seni affettim. 😌
Savaş tavsiyesi için de teşekkür ederim sksjjsjs
Sjsjsjs ezberlersin
Arabamda dinliyorum ve bu ma l bir harika dostum kafasında oluyoruz 😀
Gitar pek bilmem ben dj leri tercih ediyorum cıstak cıstak 😀👍
Yüksek sesle hareketli şarkılar dinlemeyi çok seviyorum
evet ama daha çok kulaklığı tercıh ederım kendıme ozel yağmur yagarken dısarıyı ızlıyosun felan boyle bende
Evett dinlerim kafamda tek bir hücre kalmayana denk
Bazen boş ortamda olup bağıra çağıra şarkı söylemek istiyorum
Kulaklık ile tercih ederim sadece şarkıya odaklanmak güzek hissettiriyor
Dinlemem dinleyeni de sevmem
Hem de nasıl bayılıyorum.
Kulaklıkla dinlerim
hem de nasıl
Evet,
Çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?